Aktywne Wpisy

ish_waw +111

Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Witam.
Chciałem poradzić się znawców G-Shocków: w moim GW-9400 rozdvpcył się pasek w miejscu mocowania klamry. Z tego co patrzę w necie, to ceny nowych oryginalnych pasków, to trochę wysokie kwoty od ok. 180 zł.
Wiem, że można kombinować trochę taniej z paskami od GW-9300 i bodaj GW-3000, ale orientujecie się w temacie jakości pasków do tych zegarków od Chinoli? Czy nie bawić się w takie podróbki i iść w oryginał?
Zastanawiałem się też nad adapterami od JaysAndKays, ale te nylonowe paski mi średnio pasują do Rangemana.
Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam
#gshock #zegarkiboners
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: 1000011211
PobierzNo nic, może ktoś jeszcze zaproponuje jakieś rozwiązanie, a tymczasem kobita zamówiła mi pasek u Chińczyka. Zobaczymy co to będzie jak przyjdzie paczka, natomiast czas realizacji jest lipny, bo trzeba czekać do 3 tygodni, a ja do G-Shocka się przyzwyczaiłem na tyle, że nie zdejmowałem go z ręki