Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim ja to raczej bekę cisnąłem zawsze otwarcie. A co do kulturystów - przegrywy są naiwne jak dzieci, wystarczy im pokazać, że ma się z nimi jakiś element wspólny i już chodzą jak pieski, nieważne że ich kolega przegryw jeździ sobie po hotelach co chwilę na wakacje xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Czekam jeszcze na projekt o jakimś genialnym inwestorze co się dorobił milionów siedząc na dupie, ale w sumie to nie ma co robić w życiu i itsover.

Jest tutaj, koneser 5 cio miesięcznej szarej sraki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: robić zadania z matmy i dzwigać ciężary może każdy. Skoro chłop ma potrzebę się wygadać i nie ma gdzie to robi to tutaj. Nie pasuje to zablokuj i tyle. Ty się nawet pod własnym nickiem tego wysrywu bałeś napisać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
cierpliwy-strażnik-89: OPie akurat @TooFast o wiele lepiej robi niż te psychologiczne ukryte trolle, bo on chociaż wprost się nie kryje z tym co robi i w ciekawy, oryginalny oraz śmieszny sposób pokazuje absurdy tego tagu.

Ogólnie to w pełni zgoda. Ludzie wprost mówią, że na polibudę to trzeba mieć psychę mocną i u terapeutów nie brakuje klientów upadlych studentów co ich presja przerosła i nie nadążyli. Tutaj gość ma nawyki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no nie wiem, chyba za bardzo analizujesz. Po co ktoś miałby robić "projekt" na wykopie o chlaniu i matmie? Jaki miałby być tego cel?
Może poprostu niech każdy sobie pisze co chce, a jak komuś się coś nie podoba, to jest czarna lista.
  • Odpowiedz