Aktywne Wpisy

Essapierds2007 +72
Boomerzy powinni być zwalniani z #pracbaza z kilku powodów.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.
1. Dla nich istnieje tylko praca z biura.
2. Namawiają na integracje i chlanie alko co tydzień. Jakby nie mieli znajomych a ich każdy dzień kręcił się dookoła alko.
3. Zbereźne żarty i podryw dziewczyn na porządku dziennym. Praca to jedyna szansa na kontakt z kobietą powyżej 6/10.
4. Wolno pracują, robią milion niepotrzebnych spotkań.

Al-3_x +11
Mam ochotę sobie wrócić do czytania książek fantastycznych po latach. Najpopularniejsze serie jak Władcy pierścieni, Narnia, Harry Potter już znam. Gra o tron jeśli można ją zaliczyć do fantasy tez już była czytana. Brandona Sandersona też czytałem choć nie wszystko. Rodzimego Wiedźmina także znam. Ktoś mógłby mi więc polecić jakąś nową, ciekawą serie fantasy to przeczytania?
#ksiazki #fantastyka #pytanie
#ksiazki #fantastyka #pytanie

źródło: rivendell-by-mahdi-khomsaz
Pobierz
Zakupy zrobione, Stable jeszcze są
Myślę, że trzeba zapomnieć o temacie tak do nowego roku
Przy okazji
Wiem, że lambo to mem
Ale myślicie, że serio są ludzie, którzy mając np 4 mln, kupią samochód za 2?
Podobno większość zwycięzców loterii takich jak lotto w ciągu kilku lat znowu jest w tym samym miejscu.
Rozumiem, że ktoś może mieć marzenia, ale dla mnie samochód to narzędzie. mój kosztuje tyle, że jestem w stanie zarobić na niego w krótkim czasie.
Osobiście marzy mi się wolność finansowa.
Nawet nie tyle rzucić pracę, bo ją lubię, ale nie przejmować się ZUS, odwołanym klientem itp.
Mam gotówkę, mam krypto
Marzy mi się większy motocykl
Na dobrą sprawę żaden większy koszt, ale jakoś kusi poczekać na bessę i wrzucić te kilkanaście k w krypto, nie w zabawkę
Do przemyślenia
I to niecały
Akurat ostatnie 2 lata miałem ciężkie od strony zdrowia i pracy
Nie miałem czym dokładać
Każdy patrzy na to przez swój pryzmat. Ja lubię kolumny audio i gdybym miał dużo pieniędzy to pewnie wydałbym na nie więcej niż rozsądek mówi, a ktoś mógłby powiedzieć,ze to głupota. Mam za to kredyt hipoteczny więc się hamuje ;)