Aktywne Wpisy
enron +245
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
FroziPL +160
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

Zakupy zrobione, Stable jeszcze są
Myślę, że trzeba zapomnieć o temacie tak do nowego roku
Przy okazji
Wiem, że lambo to mem
Ale myślicie, że serio są ludzie, którzy mając np 4 mln, kupią samochód za 2?
Podobno większość zwycięzców loterii takich jak lotto w ciągu kilku lat znowu jest w tym samym miejscu.
Rozumiem, że ktoś może mieć marzenia, ale dla mnie samochód to narzędzie. mój kosztuje tyle, że jestem w stanie zarobić na niego w krótkim czasie.
Osobiście marzy mi się wolność finansowa.
Nawet nie tyle rzucić pracę, bo ją lubię, ale nie przejmować się ZUS, odwołanym klientem itp.
Mam gotówkę, mam krypto
Marzy mi się większy motocykl
Na dobrą sprawę żaden większy koszt, ale jakoś kusi poczekać na bessę i wrzucić te kilkanaście k w krypto, nie w zabawkę
Do przemyślenia
I to niecały
Akurat ostatnie 2 lata miałem ciężkie od strony zdrowia i pracy
Nie miałem czym dokładać
Każdy patrzy na to przez swój pryzmat. Ja lubię kolumny audio i gdybym miał dużo pieniędzy to pewnie wydałbym na nie więcej niż rozsądek mówi, a ktoś mógłby powiedzieć,ze to głupota. Mam za to kredyt hipoteczny więc się hamuje ;)