Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty

Zakupy zrobione, Stable jeszcze są

Myślę, że trzeba zapomnieć o temacie tak do nowego roku

Przy okazji

Wiem, że lambo to mem
Ale myślicie, że serio są ludzie, którzy mając np 4 mln, kupią samochód za 2?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WolvvloW: Nie ma takich pieniędzy, których nie dałoby się stracić :) ( chociaż ceny lambo zaczynają się od 194 tys euro więc można taniej niż 2 mln zł )
Podobno większość zwycięzców loterii takich jak lotto w ciągu kilku lat znowu jest w tym samym miejscu.
  • Odpowiedz
  • 1
@koszyk2 dla mnie to abstrakcja
Rozumiem, że ktoś może mieć marzenia, ale dla mnie samochód to narzędzie. mój kosztuje tyle, że jestem w stanie zarobić na niego w krótkim czasie.

Osobiście marzy mi się wolność finansowa.
Nawet nie tyle rzucić pracę, bo ją lubię, ale nie przejmować się ZUS, odwołanym klientem itp.
  • Odpowiedz
  • 3
@WolvvloW to samo. Marzy mi się spłata hipoteki lub jej większości. Jeżeli uda się więcej to kolejne mieszkania/garaże i dalej praca tu gdzie pracuje. Niewiele mi brakuje
  • Odpowiedz
  • 1
@hgraph no ja nie mam żadnego kredytu
Mam gotówkę, mam krypto

Marzy mi się większy motocykl
Na dobrą sprawę żaden większy koszt, ale jakoś kusi poczekać na bessę i wrzucić te kilkanaście k w krypto, nie w zabawkę
Do przemyślenia
  • Odpowiedz
@WolvvloW >Rozumiem, że ktoś może mieć marzenia, ale dla mnie samochód to narzędzie. mój kosztuje tyle, że jestem w stanie zarobić na niego w krótkim czasie.

Każdy patrzy na to przez swój pryzmat. Ja lubię kolumny audio i gdybym miał dużo pieniędzy to pewnie wydałbym na nie więcej niż rozsądek mówi, a ktoś mógłby powiedzieć,ze to głupota. Mam za to kredyt hipoteczny więc się hamuje ;)
  • Odpowiedz
@WolvvloW: Jakbym miał 20 lat i to samo w głowie co wtedy to pewnie bym kupił Lambo :) Teraz mi się marzy spłata kredytu i 6 miesięcy bez pracy żeby pocisnąć własny projekt.
  • Odpowiedz