Wpis z mikrobloga

Do tego jeszcze dodać opowiedzenie się Mentzena przeciwko niedzielom handlowym. Konfederacji już praktycznie nie da się odróżnić gospodarczo od reszty mainstreamowych partii. Taki Petru jest znacznie bardziej liberalny. Jedynie pozostał im zamordyzm światopoglądowy. Najgorzej.

#polityka #konfederacja #4konserwy #neuropa
Gours - Do tego jeszcze dodać opowiedzenie się Mentzena przeciwko niedzielom handlowy...

źródło: IMG_4906

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours nie wiem czy dobrym przykładem jest cytowanie jednego z największych leseferystów uśmiechających się na widok Ayn Rand, ale jak to się mówiło o popsutym zegarze... No cusz, najwyraźniej dobrze wskazał tym razem.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia ale jednak członek młodzieżówki partyjnej występujący publicznie jako jej przedstawiciel. Jeśli nie zostanie chociażby za to upomniany, to znaczy, że starsi członkowie się temu nie sprzeciwiają. Do tej chwili nie ma dementi.
  • Odpowiedz
@Gours: moje przewidywania z przed roku się jednak spełniają:

Do wszystkich co chcą głosować na konfederacje proszę mi wytłumaczyć jedna rzecz. Po wyborach według sondaży konfederacja będzie miała podobna liczbę posłów co ma obecnie. Przez 4 lata co im się udało dokonać w kwestii gospodarczych ze za następne 4 lata jest duze prawdopodobieństwo ze przeforsują obecne pomysły co maja.?
Następne przez 4 lata co im się udało dokonać w kwestii
  • Odpowiedz
@Gours: przecież konfa to typowi oportuniści. wcześniej były te idee libkowo-konserwatywne, bo to dobrze pasowało do narracji o byciu racjonalną opozycją. a teraz chcą władzy, więc muszą skręcać do centrum.
  • Odpowiedz
edynie pozostał im zamordyzm światopoglądowy.

@Gours: nie, to jest jedyne, co mieli od początku. Jeśli dałeś się nabrać na ich "poglądy" gospodarcze, to pozostaje się cieszyć, że przejrzałeś na oczy.
  • Odpowiedz