Aktywne Wpisy

Ytarka +65
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +339
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

#polityka #konfederacja #4konserwy #neuropa
źródło: IMG_4906
Pobierzźródło: temp_file3717279961092923242
PobierzMusiałem pogooglować xD Poniżej prawdziwe zdjęcie poważnego gościa, który ten poważny pomysł wygłosił. Nie wiem, czy jeszcze mam to jakoś komentować, czy samo zdjęcie wystarczy?
@galicjanin:
źródło: obraz
PobierzDo wszystkich co chcą głosować na konfederacje proszę mi wytłumaczyć jedna rzecz. Po wyborach według sondaży konfederacja będzie miała podobna liczbę posłów co ma obecnie. Przez 4 lata co im się udało dokonać w kwestii gospodarczych ze za następne 4 lata jest duze prawdopodobieństwo ze przeforsują obecne pomysły co maja.?
Następne przez 4 lata co im się udało dokonać w kwestii
@Gours: nie, to jest jedyne, co mieli od początku. Jeśli dałeś się nabrać na ich "poglądy" gospodarcze, to pozostaje się cieszyć, że przejrzałeś na oczy.