Aktywne Wpisy

jmuhha +83
Czaicie, że istnieją ludzie którzy nie prowadzą dialogu wewnętrznego ( ಠ_ಠ)

adeo1987 0
Mireczki kupilem iphone 15 pro max 1,5 roku temu , teraz po powrocie z wakacji nie moglo znalezc zadnej sieci, po sprawdzeniu w orange jest informacja ze IMEI zablokowany, poprzedni wlasciciel nie oplacil pewnie raty, nie mam kontaktu z wlascicielem . Czy jest jakas inna mozliwosc odblokowania? #iphone #telefony #gsm

czy naprawde tak bardzo nie lubicie uczyc sie nowych rzeczy w wolnym czasie? czy moze lubicie, a bardziej nie starcza wam przez to na obsluzenie innych tematow tak dobrze jakbyscie chcieli (zdrowie, relacje)?
ja tam z jednej strony czuje cisnienie bo out, z drugiej strony czuje satysfakcje kiedy naucze sie czegos nowego (przy czym nie ograniczam nauki tylko tematow zwiazanych z IT, staram sie uczyc we wszystkich materiach po trochu, bo oczywiscie rozne braki sa wszedzie...)
najbardziej w tym wkurza ze nie jestem na tyle inteligenty/zaradny, zeby byc w stanie poogarniac super nauke + silownie czy inne tematy zdrowotne (np zdrowe jedzenie czy czestsze wizyty u lekarza profilaktycznie) + popracowac 8h (lub chociaz tak ze 4h) + porobic cos bardziej relaksujacego (uczenie sie jest mega meczace) lub budowac jakies relacje... zawsze sie czasowo nie wyrabiam, musze cos poswiecic.
w trybie robota gdzie nie mam zadnych social mediow to byloby do ogarniecia... kiedy nawet tak funkcjonowalem... ale to jest troche ryzykowne bo totalnie nie sledzisz juz tego co sie dzieje na swiecie, no i na banie moze troche wejsc ze musisz funkcjonowac jak jakis psychopata jednoczesnie nim nie bedac (tak mi sie wydaje).
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #korposwiat
a doksztalcam sie w zakresie finansow, dbania o zdrowie (zywienie, sport, profilaktyka, leczenie - zeby tez wiedziec na przyszlosc z czym sie trzeba liczyc, miec np jakas poduszke finansowa konkretniejszych rozmiarow w razie w), polityki, historii polski i swiata... pewnie jeszcze w jakis tam innych co akurat teraz nie pamietam. po prostu
@Maly_Jasio: Sir, I think You are deeply wrong, please do the needful. Can I close the ticket now sir?
@katopa: oczywiście że nie lubimy
wystarczy że chodzisz na siłownie, basen, boks, rower w tygodniu, do tego gotowanie, w weekendy lecisz ze znajomymi do klubu, na city break albo w góry, poza tym czytasz ulubione ksiązki SF,
ja jestem w najlepszym razie ponadprzecietny w jakichs tam kwestiach, na pewno nie jestem w zadnej sferze jednostka wybitna