Wpis z mikrobloga

Mireczki kupilem iphone 15 pro max 1,5 roku temu , teraz po powrocie z wakacji nie moglo znalezc zadnej sieci, po sprawdzeniu w orange jest informacja ze IMEI zablokowany, poprzedni wlasciciel nie oplacil pewnie raty, nie mam kontaktu z wlascicielem . Czy jest jakas inna mozliwosc odblokowania? #iphone #telefony #gsm
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adeo1987: kupiłeś go prawie nówkę? To dziwne, że nie pojawiło się nic o minięciu terminu spłaty oraz to że spłacał przez 1,5 roku i nagle przestał. Może go zalałeś? W ogóle co to za blokada tylko na sieć gsm, to chyba nie tak wygląda
  • Odpowiedz
@adeo1987: nie ma możliwości spłaty za gościa. Szkoda że nie masz kontaktu. Ja tak raz miałem ale gosciu miał poślizg jedynie. Ogólnie to ciężki temat. Są dwie opcje ale to Cie pewnie w żaden sposób nie urządzi. Odezwij się na pw, może akurat
  • Odpowiedz
A niby jak ci ktoś ma pomóc. Jesteś frajer. kupiłeś telefon za kupę kasy z c-------o źródła. Nie sprawdziłeś co i jak z telefonem czy nie jest obciążony to się teraz bujaj z nim. Gupi jesteś i szukasz teraz mądrzejszej osoby która ma ci pomóc. XD

@OTyUjuBobrze: Trochę żyję na tym świecie, ale telefony zawsze kupowałem nowe i w życiu nie przyszłoby mi do głowy to, że telefon można dezaktywować
  • Odpowiedz
@adeo1987: Nie ma takiej możliwości, nawet jakbyś im w salonie 3 koła papieru położył za ten telefon to tylko pierwotny właściciel może spłacić te raty, takich historii są dziesiątki w sieci. W------ś się, ja tak straciłem router. Też gość płacił przez pierwsze 4 miechy po sprzedaży, potem router został nad jeziorem, a na nowy sezon jak pojechałem to nie chciał się połączyć z siecią, j-----m się z tym tydzień, a
  • Odpowiedz