Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +527

Tarec +225
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000024351
Pobierz

źródło: 20241124_115406
Pobierz@EnzoMolinari: ależ zrozumiałem, porównanie aktualnej klasy średniej (zachodniej, u nas nie ma klasy średniej) do elity 2000 lat temu.
@jozef-dzierzynski: Chodzi o wzornictwo. Odstaw politykę xD
@EnzoMolinari: myślisz że top 1% nie ma bardziej wyszukanego wzornictwa w swoich domach?
@jozef-dzierzynski: akurat na obrazku chyba są łaźnie, które był dostępne dla wszystkich xD
@jozef-dzierzynski: Na Pradze w Warszawie nadal są miejsca, gdzie się sra do wspólnego sracza ale jakie to ma znaczenie wobec obrazka?
1%
1%
Naprawa dachu ? Smart dom tego nie zrobi a dumb niewolnik już tak.
Kurde kiedyś to było
I tu nawet nie trzeba 2000 lat porównywać tylko ostatnie 100lat. Most Golden Gate zbudowany
@jozef-dzierzynski: imo dalej nie rozumiesz, to tylko smieszny obrazek z internetu. Mozna prychnac pod nosem albo nie i scollujesz dalej, to wszystko.
Z technicznego punktu widzenia z palcem w dupie możemy przebić wszystko wielokrotnie pod względem jakości czy trwałości, ale kasa + polityka.
@jozef-dzierzynski: ja mieszkałem w takich warunkach 2000 lat temu, and wheres your god now?