Wpis z mikrobloga

Mireczki, jeśli jest tu jakiś zajawkowicz simracingu to słowacka federacja motorsportowa rozdaje roczny dostęp do iRacing z bolidem formuły 4 za darmo. Maila wysłałem wczoraj a dziś otrzymałem klucz.

Co trzeba zrobić? Napisać maila na adres janyk@digitalmotorsport.sk w j. angielskim z prośbą o klucz.
Klucze dostępne są dzięki współpracy FIA z iRacing, PZMOT również bierze udział w tej akcji ale nie są nawet łaskaw odpisać na maila także nie ma co na nich liczyć.

#f1 #simracing #iracing
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

PZMOT również bierze udział w tej akcji ale nie są nawet łaskaw odpisać na maila także nie ma co na nich liczyć.

@WujekPapryk: Trzeba napisać do Śmiechowskiego. On ma ich naklejki na samochodach, niech interweniuje. :)
  • Odpowiedz
@patrykoo09: Dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze chwilę poczekam, może odpiszą( ͡ ͜ʖ ͡) Chociaż słyszałem, że osoby które napisały dzisiaj, dostały już odpowiedź. Może to tylko moja szczęście¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@patrykoo09: Wysłałem emaila 5 grudnia o 20:00, ale niestety już się nie załapałem. Napisałem do gościa z Ukrainy, ale zażądał 30 dolarów XD. Aktualnie czekam jeszcze na odpowiedź z Kanady, może uda mi się dostać za 10 dolarów. Jeśli nie, to trudno.
  • Odpowiedz
@juice-wrld:

Ponieważ w ciągu ostatnich dwóch dni otrzymaliśmy z Polski ponad 1100 próśb o kod promocyjny iRacing, z przykrością informujemy, że nie jesteśmy w stanie przetworzyć tak dużej liczby e-maili i wstrzymujemy wydawanie kodów do odwołania. PZM przygotowuje się do rozpoczęcia wydawania kodów w najbliższej przyszłości. Mamy nadzieję, że wszystkim się uda i do zobaczenia na torze. Pozdrawiamy, Janyk, zespół Digital Motorsport SK.

zobacz na tej stronie fia i spróbuj
  • Odpowiedz