Wpis z mikrobloga

"Porzucił pracę w bardzo dużej korporacji, naprawdę dużej. Pracował jako specjalista, lider"
"Zostawił stolicę Polski Warszawę i osiadł na głuchej wsi. Zachował na szczęście łączność internetową."
"zaprasza do swojej wiejskiej „rezydencji” znanych sportowców"
Chyba zaraz zwymiotuje.
  • Odpowiedz
Mnie śmieszy to mówienie "korporacji", jak właściwie po prostu pracował w markecie. Ale chyba czuje się lepiej jak mówi korporacja bo brzmi jakby to była jakaś korporacja IT albo finansowa, i tam był jakieś wysokiej rangi specjalista. A to po prostu sprzedawca w markecie (i nie mam tutaj nic do osób pracujących w marketach). Tylko jakby ktoś w życiu prywatnym mi powiedział, że pracuje w dużej korporacji jako specjalista, a oznaczało by
  • Odpowiedz
@Hayate25 tu jest sporo p------------y więc wierzę że komuś będzie się chciało napisać do organizatorów zawodów że on jednak debiutant i amator nie jest ( ͡º ͜ʖ͡º) albo wyjdzie na jaw że trochę przesadza z osiągnięciami w sporcie i się okaże że potrafi wygrywać jedynie z ludźmi którzy biorą udział po raz pierwszy w jakichkolwiek zawodach
  • Odpowiedz
@Hayate25: "Większość naszych klientów to klienci początkujący, średnio zaawansowani oraz zaawansowani."
Zdanie godne prawdziwego lidera biznesu. Jeszcze niech powie, że większość klientów płaci pieniędzmi.
  • Odpowiedz