Aktywne Wpisy

masternodeBTC +214
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adamsowaanon +644
W 2016 Przejechałem Meksyk cały rowerem w 4 miesiące.
Mimo że mi się nic nie stało to było to potężne szaleństwo.
Drogą którą ja jechałem w Chiapas do Palenque, 2 lata później Polakowi i Niemcowi ucięli głowy.
Były to typy z kartelu Jalisco new generation,
Tam nastolatki dostają "bojowe" zadanie i chrzest w kartelu że muszą zabić brutalnie przypadkowego człowieka.
Krew
Mimo że mi się nic nie stało to było to potężne szaleństwo.
Drogą którą ja jechałem w Chiapas do Palenque, 2 lata później Polakowi i Niemcowi ucięli głowy.
Były to typy z kartelu Jalisco new generation,
Tam nastolatki dostają "bojowe" zadanie i chrzest w kartelu że muszą zabić brutalnie przypadkowego człowieka.
Krew
źródło: 1000021156
Pobierz

#dieta Jak mam schudnąć w wieku 35 lat?
tl:dr: był deficyt kaloryczny, początkowo waga spadała, zatrzymała się a zamiast dalszego chudnięcia spowolnił metabolizm.
W marcu ważyłem około 82kg, marzy mi się 70. Wszyscy mówili że podstawa to deficyt kaloryczny. Wprowadziłem dietę, około 400 kcal deficytu dziennie. Początkowo szło elegancko, gdzieś w połowie wakacji doszedł rower + dłuższe spacery (praca siedząca), dobiłem do 72kg i się zatrzymało, a wręcz zaczęło rosnąć. Żona za to zaczęła zwraca uwagę że wyglądam na zmęczone, miałem zimne dłonie (nawet w ciepłą pogodę) + puls w spoczynku na poziomie ~45. Wysłała mnie do kardiologa obawiając się że to coś z krążeniem, ale wszystko wyszło elegancko. Okazało się że po prostu od deficytu spowolnił mi metabolizm. I ściana, dalej nie pójdzie. Trochę odpuściłem dietę żeby jednak nie podupaść na zdrowiu i waga momentalnie w górę. Teraz 76~77. I co ja mam zrobić żeby schudnąć? Ruch niestety przez pracę (średnio 12h dziennie + weekendy) odpada. Latem będzie luźniej bo tylko po 8h, ale nie chcę się utuczyć do tego czasu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
W odchudzaniu najważniejsza jest dieta, ale żeby to zrobić skutecznie potrzebujesz zmienić nie tylko nawyki żywieniowe ale i wprowadzić do życia
Idac tokiem myslenia "metabolizm zwolnil", to ofiary obozow koncentracyjnych tez by przestaly chudnac
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: pytanie ile taki stan trwał, bo powszechnym jest to, że tłuszcz leci w dół, a masa stoi przez 2-3 tygodnie, a potem drop wody 2 kg z dnia na dzień.
Adaptacje metaboliczne zachodzą inb4 ktoś schudł i nie zmniejszył kalorii, postulowanie ich braku to ostre sfd 2004.
Jak długo już nie schodzi to masz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer