Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +87
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +416
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

Hej wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam do was pytanie, kupiłem Router TP-Link Archer C6 AC1200 DualBand ONE-MESH i niestety, ale mam pewien problem, a mianowicie nie umiem go skonfigurować w taki sposób, żeby łapał on sygnał bezprzewodowy od głównego routera, który znajduje się w mieszkaniu obok. Kupiłem go z uwagi na to, że na przestrzeni dnia zdarza się po 4 czy 5 razy, że prędkość internetu spada do skrajnie niskich wartości rzędu 0.3, 0,2mb, w związku z czym często wyrzuca mnie z gier i skutecznie utrudnia korzystanie z komputera. Sytuacja samoistnie się rozwiązuje po 4-5 minutach i potem dalej mogę normalnie korzystać z komputera/internetu, bez konieczności restartowania routera.
Od razu mówię, że takie rzeczy nie są moją mocną stroną, więc na 99% problem wynika z mojej nieumiejętności odpowiedniego skonfigurowania, więc jeśli ktoś ma jakiś pomysł - nawet na pozór bardzo prosty, proszę napisać, a nuż widelec okaże się on rozwiązaniem do mojego problemu :)
Oczywiście rzucę na przysłowiowe piwko dla Mirka, który rzuci dobrą sugestię :D
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi