Wpis z mikrobloga

Coś pięknego mieć na legalu swoje roślinki. Walczcie o to mireczki w PL. Hodowla na nielegalu to za duży stres jak się ma już te 30+ pracę i pieniądze, a chce się swojskie palenie dla siebie.
A na zdjęciu jeden top Mango Kush Auto od Zamnesia Seeds w stu procentach Bio cięty po 80 dniach, na malutkiej lampie ViparSpectra p600, 100 watt.

#wykopjointclub #zagranico
Qiudo - Coś pięknego mieć na legalu swoje roślinki. Walczcie o to mireczki w PL. Hodo...

źródło: 1000012194

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@stepienz13posterunku: Bo nie mam ogródka a bez lampy w pomieszczeniu jest zbyt mało światła :P
Jak się dorobię domu za rok-dwa to normalnie będzie outdoor.
@Kremufka2137 za gówniarza też się bawiłem, potem przez właściwie dziesięć lat nie paliłem i zacząłem znowu jakieś dwa lata temu, i też nie palę codziennie, raczej 2-3 razy w tygodniu. Zarzucę górnolotne p---------e ale dobrze dobrane zioło to coś pięknego, w półtora roku dzięki
Qiudo - @stepienz13posterunku: Bo nie mam ogródka a bez lampy w pomieszczeniu jest zb...

źródło: 1000012195

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Dezyderiosh: Często mi się nie chciało ruszać dupska żeby podjąć jakąś aktywność, zioło pozwoliło mi takie chęci rozwinąć. Czy to na rower sobie zrobić randomowe 50km, czy na spacer kilka godzin, czy iść sobie na grzyby, czy nawet iść pobiegać. Gastro jest wtedy kiedy ma się co jeść. W lesie na spacerze to sobie można jagód pozbierać xD
No i to kwestia tego jaki sobie wybierzesz rodzaj, jedne pobudzają inne
  • Odpowiedz
@Bill_Kilgore: Ty smutna istoto niskich lotów i poglądów
Trzymaj bana-na zły, smutny człowieku - zostałeś odizolowany od kolejnych ludzi w społeczeństwie od swojego smutnego życia
Gratulacje! Więcej ludzi widzi co za toksyk z ciebie (specjalnie z małej bo nie zasługujesz na żaden szacunek)
Usuń konto
  • Odpowiedz
@Qiudo: Piękny, po samym kolorku już widzę że to nie kanapowy zamulacz.
Polecam waporyzator typu DynaVap, jest inna liga palenia.
Ja póki co nie używam już dwa lata, ale ziółko nigdzie nie ucieknie.
  • Odpowiedz
  • 1
@TypicznyMaciek: pierwszego około 250€, bo trzeba kupić kilka rzeczy wielokrotnego użytku jak lampy, box, czy wiatraki. Ale każdego kolejnego około 70€ bo prąd wychodzi niecałe 20€ miesiąc, ziemia i nawozy to groszowe sprawy bo wystarczy Biobizz trypack indoor za 13 euro i masz go na w cholerę długo, ziemia BB Allmix coś około 10€
Generalnie luźno i tanio
  • Odpowiedz