Wpis z mikrobloga

@Niedobry: przecież tu nikt nikogo nie broni, tylko mają bekę z tego, że piszesz jak niedorozwój. Tylko, żeby ci przykro nie było, piszą o alkoholu. Mogłeś sobie oszczędzić wstydu po pierwszej wiadomości, a dalej w to brniesz. 🤷
  • Odpowiedz
- ucz sie gotować, czujesz jak to smakuje, powoli gryź i zapamiętaj smak!

- Anetka pochodzi z zaboru ruskiego, wybaczcie jej

@arinkao: kurde, czyli to wszystko wypowiedzi Twojego brata? Bo czytałem to jak dialog i zdziwiłem się że nic z tego nie rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
...no chyba, że ktoś przeżył z kimś 40 lat i już się wszystko wypaliło co mogło

...no, chyba że ktoś przeżył z kimś 40 lat i już wszystko, co mogło, się wypaliło.

@Teec: Spójrz na poniższy obrazek, a jak już załapiesz, to dodatkowo ogarnij szyk w zdaniu oraz interpunkcję.
StaryWedrowiec - >...no chyba, że ktoś przeżył z kimś 40 lat i już się wszystko wypal...

źródło: chyba_że

Pobierz
  • Odpowiedz
@Etreum:
Autentyk:
Ej no ale zdradzacie zony, czesto podwojne zycka prowadzicie?

"Spowiadamy sie u polskiego ksiedza, az do Francji do parafii jezdzimy. Bo u nas, we wsi to by nas, nasz ksiadz z ambony wyklal ze az..."

Poznalem ich zbyt wielu...
  • Odpowiedz
@miscellanous: Miałam taką w znajomych. Jej mąż ogarniał wszystko, jak przyszliśmy w odwiedziny, facet w kuchni robi pizzę, przekąski, donosi kawkę, herbatkę, a ona do niego z d--y: "Ale te ramki to tylko ty tak krzywo mogłes powiesić". Boże, co za tępa p---a, do dziś mnie wzdryga na samo wspomnienie.
  • Odpowiedz
@Niedobry u katolików podwójna moralność to norma, tylko że górale to debile i dalej myślą że mamy XIX wiek, a lokalny kapłan rodem z hirołsów trzyma władze xD
Są jak araby które piją wódkę pod kocem bo allah wtedy nie widzi.
  • Odpowiedz
@Etreum: O to to! Swietne porownanie.

Dokladnie tak: piecset lat za cywilizacja tak jak muzulmanie z Beludzystanow czy tam innych gorskich plemion.
Z jedna reka na Koranie a druga na Opium.
Ta sama mentalnosc, piecsetleniego zapoznienia i ciemnogrodu. Podszyta jeszcze ta arogancja "U nas sie tak nie mowi, i obrzezac dziewczynki trzeba bo no... obyczaj". XD
  • Odpowiedz