Aktywne Wpisy

chico_lachowski +25
istnieje jeszcze jakiś serial jak LOST albo breaking bad (+BCS) ktory wciagnie tak bardzo? szukam i znalezc nic nie moge, same g---o.
#seriale
#seriale
źródło: {FEDE0422-23C2-424A-9C73-E0684AFFC409}
Pobierz
MondryPajonk +14
„Nie było luksusów, ale było życie” – te słowa najlepiej oddają klimat tamtych czasów. Czasy, które dla wielu z nas są jedynie synonimem „komuny”, nie rozumiejąc jednak, jak wiele to w sobie niosło. Dziś, gdy mamy więcej – więcej rzeczy, więcej technologii, więcej „nowoczesności” – czy naprawdę mamy więcej życia? Więcej komfortu, wygód i gadżetów, ale co z tym, co naprawdę miało wartość? Dziś jesteśmy jakby bardziej samotni w tłumie ludzi, odcięci
źródło: 1
Pobierz

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam racje prawda? Oj jak boli... Hihi.
Wy naprawde musicie bronic ta panne chlopcy?
Ohh zgrzeszylem prosze ksiedza... XD
@arinkao: kurde, czyli to wszystko wypowiedzi Twojego brata? Bo czytałem to jak dialog i zdziwiłem się że nic z tego nie rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
...no, chyba że ktoś przeżył z kimś 40 lat i już wszystko, co mogło, się wypaliło.
@Teec: Spójrz na poniższy obrazek, a jak już załapiesz, to dodatkowo ogarnij szyk w zdaniu oraz interpunkcję.
źródło: chyba_że
Pobierz@arinkao: xDDDDDDD Zapamiętam
Komentarz usunięty przez moderatora
Autentyk:
Ej no ale zdradzacie zony, czesto podwojne zycka prowadzicie?
"Spowiadamy sie u polskiego ksiedza, az do Francji do parafii jezdzimy. Bo u nas, we wsi to by nas, nasz ksiadz z ambony wyklal ze az..."
Poznalem ich zbyt wielu...
Są jak araby które piją wódkę pod kocem bo allah wtedy nie widzi.
Dokladnie tak: piecset lat za cywilizacja tak jak muzulmanie z Beludzystanow czy tam innych gorskich plemion.
Z jedna reka na Koranie a druga na Opium.
Ta sama mentalnosc, piecsetleniego zapoznienia i ciemnogrodu. Podszyta jeszcze ta arogancja "U nas sie tak nie mowi, i obrzezac dziewczynki trzeba bo no... obyczaj". XD