Wpis z mikrobloga

ja co jakis czas przychodze do dziewczyny a to razem zjesc lub posiedze na telefonie i mi nie robi co leci bo wiekszosci to syf w tv lub vod. No i ten serial to takie gowno ze czasem sam nie daje rady i nie ogladajac wychodze i dziwi mnie ze sa tacy ktorym sie 3 sezony tego podobaly xD masochisci

@Krzyz21: postuje zdjecie autora tego wysrywu
deziom - >ja co jakis czas przychodze do dziewczyny a to razem zjesc lub posiedze na ...

źródło: debil

Pobierz
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust dokładnie, mądry też widuje jakiegoś żołnierza z wojny secesyjnej. A cała akcja z dziećmi musiała się dziać w tych starych chatach, które wskazują, że to było jeszcze wcześniej przed wojną secesyjna. Tam co są te trzy czerwone kamienie. Nie wiem kim jest typ w żółtym też, może to jest jakiś monster prime sądząc po tym jak r------ł Jimowi gardło.
  • Odpowiedz
Problem jest taki że otwierają nowe wątki a jedyny sposób kończenia wątku to rozszarpanie bohatera xD pierwszy sezon camper, druga autobus, tera czas żeby Boyd w pierwszym odcinku usłyszał choo Choo. Jedzie pociąg zapomnianymi torami xD i jeb 50 nowych osób w wiosce
  • Odpowiedz