Wpis z mikrobloga

@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy to chodzi o to, że Tabitha i ten mądry byli kiedyś małżeństwem i mieli dziecko, które zostało poświęcone przez innych mieszkańców w zamian za nieśmiertelność. Teraz oni próbują uratować te dzieci, w tym swoje, a jak im się nie uda i umrą to ich kolejne wcielenia próbują. I oni nie pamiętają poprzednich wcieleń - o to chodzi z pamięcią. Dlatego tylko oni widzą te dzieci - ale też swoje poprzednie
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek ja co jakis czas przychodze do dziewczyny a to razem zjesc lub posiedze na telefonie i mi nie robi co leci bo wiekszosci to syf w tv lub vod. No i ten serial to takie gowno ze czasem sam nie daje rady i nie ogladajac wychodze i dziwi mnie ze sa tacy ktorym sie 3 sezony tego podobaly xD masochisci
  • Odpowiedz
@demimka: czym to się różni od innych halucynacji które mają inni bohaterowie? Czym się różni widzenie dzieci od widzenia trupiej panny młodej? Kolega co zamknął babkę w piwnicy też miał giga rozkminke że dobrze robi i wszystkich uratuje. Wszystkie te halucynacje robią ich w ciula i miejsce się nimi bawi. Chyba żadna zjawa w tym serialu nikomu w niczym jeszcze nie pomogła, a wręcz przeciwnie. Może dzieci są najbardziej perfidne
  • Odpowiedz
@ifritti: Halucynacje prawdopodobnie są przeżyciami tych samych osób, ale po prostu ich poprzednich wcieleń.
No i to jest właśnie problem tego serialu, nikt sobie nic nie mówi, co widzi.
Sara np. przez to co zrobiła w miasteczku, wie że wszystkie te głosy i zjawy po prostu kłamią, dodatkowo Boyd wszystkich ostrzega, że to miejsce się nimi bawi, a reszta ma to w d...

Mam nadzieję tylko, że nie będzie
  • Odpowiedz