Aktywne Wpisy

lubie-sernik +59
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

OskariatDeveloperski +225

To normalne, po prostu niektórzy wylosowali charaktery miernoty życiowej, oni też mają swoje miejsce na ziemi.
Nie każdy może prowadzić spektakularne życie na pełnej pompie jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: niedługo zaczniecie jęczeć "buu isover dla chłopa mam 20 lat to za późno by coś zacząć". W końcu czymś się trzeba wyróżnić wśród takich samych jęczydup, atencja sama się nie zrobi.
@mirko_anonim: no to niezle rozgarniety jestes xd
@Testujezycie: to już coś
@mirko_anonim: Kiedyś tak się mówiło o kryzysie wieku średniego jako definicji doła w wieku 40 lat. Aktualnie nic dziwnego w takim dole już w wieku lat 30. Czasy się zmieniły, jest większa presja na ustatkowanie się, posiadanie, bycie 'dorosłym' właśnie do magicznej granicy wieku 30 lat. Jeżeli dalej mieszkasz na wynajmie, nie masz samochodu, dziewczyny i tak