Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie mam 350k oszczędności. Chciałbym kupić mieszkanie do remontu w moim mieście. Ceny takiego jakie mnie interesuje to 390/410k. Oczywiście zawsze coś tam można urwać. W gorszej dzielnicy za 350 też się coś znajdzie stan koniec listopada 2024.
Waszym zdaniem ceny spadną nieruchomości w starym budownictwie? Jak tak to o ile? Stopy procentowe najprawdopodobniej od kwietnia/maja zaczną być lekko obniżane na 100% będzie jedna obniżka pod wybory prezydenckie xD. Program Tuska 0% pewnie nie wejdzie przed wyborami. Obstawiam że długopis od PO Czaskowski wygra czyli kredyt 0% wejdzie prędzej czy później i ceny wy$ebie w kosmos.
Nie ukrywam że super byłoby kupić mieszkanie takie jakie chce za 300k plus wiadomo notariusz dodatkowo itp. Waszym zdaniem jest sens czekać na oko pół roku jeszcze licząc że cena spadnie z 20%? Czy waszym zdaniem taki scenariusz jest niemożliwy i ceny jak spadną to max np. 10% albo 5%?
Znając zdanie wykopów zrobię odwrotnie niż chcą.
PS
Mickpl napisał to chyba w 2019 jeśli dobrze pamiętam teraz cena w moim mieście jest dwa razy wyższa XD zbanujcie tego trola i szkodnika. #nieruchomosci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie mam 350k oszczędności. Chciałbym kupi...

źródło: cef04bdf3d4debdd4f8ae68f64593bf61cac245d6a6979d1fe7079d8b15ca958

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach