Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +551
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +620
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

@znikam5: nie wiesz dlaczego? Przecież to wina Zachodu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kraj stracony
@Grzesiok: albo zagrabic komus. To samo czeczenlandia. Niedawno pojawil sie dokument o walecznym karle putina i jego poteznej armii pozerow. Tymczasem gospodarka lezy i kwiczy. No ale moga sobie potsrzelac shorty na tiktoka.
Wojna też jest droga, ale w czasie wojny można tłumaczyć braki wojną a w czasie pokoju trzeba coś ludziom dać.
@szejas: które? i ile ich jest? I jak tam jest z okresem wegetacyjnym?
Bo nie wiem czy wiecie ale Europa jest unikatem na skalę świata, z tym motywem prądu północnoatlantyckiego i z tym, że fajnie nam się żyje w Polsce. Większość świata za 50 równoleżnikiem ma klimat gdzie rośnie co najwyżej tajga czy tundra.
źródło: image_picker_FC9F1055-8ACD-4D5A-93FF-9A6743DEBA43-47543-0000045487A485C1
Pobierz