Wpis z mikrobloga

Chciałbym zobaczyć mirko, jak wyszłoby info o jakimś pisowskim polityku mającym powiązania z Collegium takie jak ma Hołownia i jego tłumaczenia podobne do tych co przedstawił Szymool. Przecież wykop by płonął, a tymczasem jak na Szymusia wyszły te brudy to wykopki tłumaczenia łykają jak pelikany, a w dodatku jeszcze uważają, że to spisek deweloperów xDDDD. Choroszcz. #nieruchomosci
#polityka
Dawul - Chciałbym zobaczyć mirko, jak wyszłoby info o jakimś pisowskim polityku mając...

źródło: TWvk9kpTURBXy9jMTEwNmViZjE4ZjI1YjgyZWVlNWJmYzA4ZWI2YmQ3YS5qcGeSlQMAAM0GQM0DhJMFzQSwzQJY3gABoTAB

Pobierz
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dawul: szymol po oskarżeniach zorganizował otwartą 40 minutową konferencję prasową gdzie wszystkim wytłumaczył co się wydarzyło, konferencję obejrzałem i ja mu wierzę. Oskarżyciele nie mają na niego żadnych dowodów, a to oni powinni udowodnić jego winę. Pisowcy nawet by nie pomyśleli żeby zorganizować taką konferencję dla wszystkich mediów, to nie ta jakoś osoby nawet nie ma co porównywać. Szymon jest niewinny i tak jest nie ważne jak bardzo będziecie próbować
  • Odpowiedz
@Dawul: nie chce mi się nawet odnosić do tych twoich wypocin zapisał się na studia dyplomu nie uzyskał oraz studiów nie ukończył, nigdzie też nie chwalił się że ma wyższe wykształcenie więc niczym nie zawinił. Bo nawet nie rozumiem jakie są twoje oskarżenia wobec niego? Że kupił dyplom? No nie kupił bo go nie ma i nadal ma średnie wykształcenie xD
  • Odpowiedz
  • 0
@zeszyt-w-kratke:

nie chce mi się nawet odnosić do tych twoich wypocin

Jakoś sie nie spodziewalem, ze nie bedziesz probowal polemizowac z moimi argumentami, bo jedyne co jestes w stanie zrobic, to łyknąć bezkrytycznie to co Ci Szymuś
  • Odpowiedz
  • 1
@zeszyt-w-kratke:

czyli koniec dyskusji tak właściwie bo nie ma nawet o czym tutaj dyskutować skoro nie ma żadnych sensownych oskarżeń oprócz, że zapisał się na uczelnię.

No dokladnie, jak sie nawet nie odniosles, do argumentow, które napisalem, to masz racje koniec dyskusji. A teraz glosno SZYMON SZYMON SZYMON!!!
  • Odpowiedz
No dokladnie, jak sie nawet nie odniosles, do argumentow, które napisalem, to masz racje koniec dyskusji. A teraz glosno SZYMON SZYMON SZYMON!!!

@Dawul: tak jak pisałem, nie ma się do czego odnosić, bo próbujesz forsować coś co nie jest przestępstwem jako jakiś spisek, zapisał się na studia na uczelnię o szemranej reputacji, na zajęcia nie chodził dyplomu nie uzyskał, studiów nie skończył. Na siłę próbujesz wmówić że popełnił jakieś przestępstwo,
  • Odpowiedz
mającym powiązania z Collegium takie jak ma Hołownia

@Dawul: ktoś w końcu podał te powiązania i podpisał się pod tym imieniem i nazwiskiem czy w dalszym ciągu są to jedynie anonimowe oszczerstwa bez żadnych dowodów?
  • Odpowiedz
  • 0
@zeszyt-w-kratke:

tak jak pisałem, nie ma się do czego odnosić, bo próbujesz forsować coś co nie jest przestępstwem jako jakiś spisek, zapisał się na studia na uczelnię o szemranej reputacji, na zajęcia nie chodził dyplomu nie uzyskał, studiów nie skończył. Na siłę próbujesz wmówić że popełnił jakieś przestępstwo, mimo że nie zrobił nic złego.

Po pierwsze, skoro Twoim zdaniem moje argumenty sa chybione, to dosc latwo je obalić, starannie sie
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0: no tak Szymool studiował na Collegium, ale ma szczescie, ze nie jest z PIS, bo tak to wykopki mialyby jazde od rana na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak to mafia deweloperska sie na Szymka uwziela albo te sluzby.
  • Odpowiedz
@Dawul: Dobrze, że o tym piszesz. Sekciarzom do rozumu nie przemówisz, ale ktoś, kto szuka prawdy również na zewnątrz infobańki, być może zechce zgłębić temat. Niestety, tutaj tak to działa - jak merytorycznie byś nie argumentował, jak oczywista nie byłaby Twa racja, zleci się stado liżących się po tyłkach trolli i będą próbować odwracać kota ogonem.
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: bo gościu jako osoba wysoko postawiona w strukturach państwa dostał cynk że coś jest nie tak z tą szkołą???? Myślę że dowiedział się chociaż by od służb że będzie smród.( Sam przyznał że służby o tym wiedziały)
  • Odpowiedz