Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 13.1% (36)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 86.9% (238)

Wyaderny +404
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

#polityka
źródło: TWvk9kpTURBXy9jMTEwNmViZjE4ZjI1YjgyZWVlNWJmYzA4ZWI2YmQ3YS5qcGeSlQMAAM0GQM0DhJMFzQSwzQJY3gABoTAB
PobierzNawet w tym temacie musicie spamować?
I co z
Podziekuj swoim kolegom z tagu, ktorzy wietrza spisek, ze mafia deweloperska chce zaszkodzic św. Szymonowi
Jakoś sie nie spodziewalem, ze nie bedziesz probowal polemizowac z moimi argumentami, bo jedyne co jestes w stanie zrobic, to łyknąć bezkrytycznie to co Ci Szymuś
@Dawul: czyli koniec dyskusji tak właściwie bo nie ma nawet o czym tutaj dyskutować skoro nie ma żadnych sensownych oskarżeń oprócz, że zapisał się na uczelnię.
No dokladnie, jak sie nawet nie odniosles, do argumentow, które napisalem, to masz racje koniec dyskusji. A teraz glosno SZYMON SZYMON SZYMON!!!
@Dawul: tak jak pisałem, nie ma się do czego odnosić, bo próbujesz forsować coś co nie jest przestępstwem jako jakiś spisek, zapisał się na studia na uczelnię o szemranej reputacji, na zajęcia nie chodził dyplomu nie uzyskał, studiów nie skończył. Na siłę próbujesz wmówić że popełnił jakieś przestępstwo,
@Dawul: ktoś w końcu podał te powiązania i podpisał się pod tym imieniem i nazwiskiem czy w dalszym ciągu są to jedynie anonimowe oszczerstwa bez żadnych dowodów?
Po pierwsze, skoro Twoim zdaniem moje argumenty sa chybione, to dosc latwo je obalić, starannie sie