Wpis z mikrobloga

Chciałbym zobaczyć mirko, jak wyszłoby info o jakimś pisowskim polityku mającym powiązania z Collegium takie jak ma Hołownia i jego tłumaczenia podobne do tych co przedstawił Szymool. Przecież wykop by płonął, a tymczasem jak na Szymusia wyszły te brudy to wykopki tłumaczenia łykają jak pelikany, a w dodatku jeszcze uważają, że to spisek deweloperów xDDDD. Choroszcz. #nieruchomosci
#polityka
Dawul - Chciałbym zobaczyć mirko, jak wyszłoby info o jakimś pisowskim polityku mając...

źródło: TWvk9kpTURBXy9jMTEwNmViZjE4ZjI1YjgyZWVlNWJmYzA4ZWI2YmQ3YS5qcGeSlQMAAM0GQM0DhJMFzQSwzQJY3gABoTAB

Pobierz
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Deska_o0: przeciez sam przyznal, ze tam studiował xD. Widocznie sam obrzucił się gównem, skoro poszedł na te uczelnie. Pewnie spiskował z deweloperami za swoimi plecami.
  • Odpowiedz
@Dawul: Czego oczekujesz? Tu siedzą dzieci i debile.
Oni nawet nie widzą, że ten wyciek to typowa akcja dania po łapach Szymusiowi przez dyktatorka Tuska.
Prędzej przeczytasz tutaj, że to PiS chce wrobić marszałka albo jeszcze większe kuriozum i jakiś spisek deweloperski.
No debile, to są po prostu debile, z którymi nie ma o czym dyskutować. Zaczadzone mózgi bez odrobiny wiedzy czy wyobraźni do łączenia kropek.
  • Odpowiedz
@Dawul: czyli w twoim mniemaniu jego wielkim grzechem jest to że tam studiował, co sam potwierdził? wrzuć źródło i rozwiń co w tym złego, myślałem że afera z tą "uczelnią" dotyczyła kupowania dyplomów, a Hołownia go nie posiada, ale skoro twierdzisz inaczej, chętnie nadrobię
  • Odpowiedz
@Dawul: przeczytałem, próbujesz obrzucić gównem Hołownie i nie jesteś w stanie podać żadnego źródła, mimo że ja sam prosiłem o nie trzykrotnie, ale jesteś z siebie dumny i ci to kompletnie nie przeszkadza.
sytuacja 1:1 jak z grodzkim i tym zmyślonym świadkiem który udawał że dał mu 2PLN, ale kiedy przyszło do podpisania się pod paszkwilem personaliami to zmyślony świadek zniknął
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0: dobrze w takim razie, może Ci to wytłumacze. Mój post jest o hipokryzji wykopków, które od trzech dni wyśmiewałyby tłumaczenia Hołowni gdyby był z PiS, a tak to je łykają bez mrugnięcia okiem, chociaż jest w nich dużo nieścisłości, które wskazałem powyżej. Mam nadzieję, że teraz zrozumiesz.
  • Odpowiedz
@Dawul: twój post jest o obrzucaniu Hołowni gównem mimo że nie potrafisz podać dosłownie niczego co potwierdzałoby wersję którą forsujesz. Podobnie jak z tą hipokryzją którą sobie wymyśliłeś, a która istnieje tylko w twojej główce, jeżeli twierdzisz inaczej to podziel się istniejącym przykładem keidy wykop wyśmiewał tłumaczenia pisowca po tym jak oskarżono go o coś i od razu zwołał konferencję na ten temat.
śmieszne jest to że po tym jak
  • Odpowiedz
wytłumaczyłem o czym jest mój post

@Dawul: o próbie obrzucenia zmyśłonym gównem niewygodnego kandydata na prezydenta

więc to co piszesz jest tylko w twojej
  • Odpowiedz
@Dawul: Poziom fanatyzmu w stosunku do koalicji rządzącej na wykopie ma podobną siłę jak poziom fanatyzmu w stosunku do PiSu na podlaskiej wsi. Dla nich koalicja jest uosobieniem wszystkich największych świętości świata, niczym nieskalana, a każdy kto ośmieli się w jakikolwiek sposób kogoś z tej koalicji skrytykować z automatu zostanie okrzyknięty konfedepisiorem
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0:

o próbie obrzucenia zmyśłonym gównem niewygodnego kandydata na prezydenta

Niewygodnego xD. Podpowiem Ci, każdy kandydat jest niewygodny dla innych kandydatow. Jak odniesiesz się do próby obrzucenia gównem niewygodnego kandydata na prezydenta Karola
  • Odpowiedz
Jak odniesiesz się do próby obrzucenia gównem niewygodnego kandydata na prezydenta Karola Nawrockiego?

@Dawul: wcale ponieważ jej nie widziałem i nie jej dotyczy temat

Cały czas pokazuje hipokryzję wykopków, które łykaja mętne tłumaczenia Szymoola, a wyśmiewałyby w tym samym czasie analogiczne
  • Odpowiedz
@zeszyt-w-kratke: Szkoda, że jak inne partie robią konferencje i się tłumaczą ze swoich działań to ich jebiecie na każdym kroku i mówicie, że kłamią i manipulują. Hipokryci.
  • Odpowiedz