Aktywne Wpisy

niochland +67
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz
Teuvo +12
kiedy to żarcie z makdonalda zrobiło się takie beznadziejne
kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało
kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało

#polityka
źródło: TWvk9kpTURBXy9jMTEwNmViZjE4ZjI1YjgyZWVlNWJmYzA4ZWI2YmQ3YS5qcGeSlQMAAM0GQM0DhJMFzQSwzQJY3gABoTAB
PobierzOni nawet nie widzą, że ten wyciek to typowa akcja dania po łapach Szymusiowi przez dyktatorka Tuska.
Prędzej przeczytasz tutaj, że to PiS chce wrobić marszałka albo jeszcze większe kuriozum i jakiś spisek deweloperski.
No debile, to są po prostu debile, z którymi nie ma o czym dyskutować. Zaczadzone mózgi bez odrobiny wiedzy czy wyobraźni do łączenia kropek.
sytuacja 1:1 jak z grodzkim i tym zmyślonym świadkiem który udawał że dał mu 2PLN, ale kiedy przyszło do podpisania się pod paszkwilem personaliami to zmyślony świadek zniknął
@Dawul: Nikt nie napisał.
Masz prawo do własnego zdania.
śmieszne jest to że po tym jak
@Dawul: o próbie obrzucenia zmyśłonym gównem niewygodnego kandydata na prezydenta
Niewygodnego xD. Podpowiem Ci, każdy kandydat jest niewygodny dla innych kandydatow. Jak odniesiesz się do próby obrzucenia gównem niewygodnego kandydata na prezydenta Karola
@Dawul: wcale ponieważ jej nie widziałem i nie jej dotyczy temat
@Dawul: Hej chatgpt rozwiń co rozumiesz pisząc "te brudy" w kontekście "powiązań" Hołowni z Collegium