Aktywne Wpisy
ponsulek +489
Z cyklu: kobiety i ich niezawodna intuicja. PS A "Dejwid" nieźle shackował system xdd
#logikarozowychpaskow #p0lka #tinder #badoo
#logikarozowychpaskow #p0lka #tinder #badoo
DwaJedenTrzy +34
Jak tam pompy ciepła w domach pozbawionych prądu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście zwykłych ludzi, bo o polityków to się nie martwię - ich stać na awaryjne generatory przepalające diesla...
Zima nie odpuszcza na Pomorzu ,liczba domów bez energii elektrycznej wzrosła z 20 do 50 tyś. A tak naprawdę to jest c--j - Niech dopierdzieli chociaż -15 przez miesiąc to tym eko szajbusom pompy wyjdą bokiem jak dostaną
Zima nie odpuszcza na Pomorzu ,liczba domów bez energii elektrycznej wzrosła z 20 do 50 tyś. A tak naprawdę to jest c--j - Niech dopierdzieli chociaż -15 przez miesiąc to tym eko szajbusom pompy wyjdą bokiem jak dostaną
Chciałam kupić pierwszego poda żeby pomóc sobie rzucić palenie stopniowo zmniejszając moc liquidu ale w końcu nie wiem czy zakupu mogę dokonać przez internet bo każdy sklep który przejrzałam ma w regulaminie coś w stylu "zamawiając produkty z kategorii : sprzęt, atomizery,grzałki w myśl ustawy tpd oświadczasz, że jesteś zarejestrowanym przedsiębiorcą". Muszę mieć jdg żeby przez neta zamówić e-papierosa (albo liquidy o których co prawda się tam nie wspomina)?
Sorry że nie ogarniam i za głupie pytanie. Jak brałam podgrzewacz iqosa (który nie podszedł) to mi go sprzedali na odległość.
#epapierosy #epapieros #liquidy #vape #vaping #palenie #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Czyli jeżeli dobrze rozumiem to jeden z tych martwych przepisów i "wszyscy tak robią".
Dla pewności jednak chciałabym dopytać czy coś mi grozi z tytułu zakupienia w ten sposób urządzenia i poświadczenie nieprawdy bo te dane osób zamawiających miesiąc w miesiąc lądują w jpk vat i jakimś analogicznym raporcie z tytułu akcyzy (w przypadku