Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałam kupić pierwszego poda żeby pomóc sobie rzucić palenie stopniowo zmniejszając moc liquidu ale w końcu nie wiem czy zakupu mogę dokonać przez internet bo każdy sklep który przejrzałam ma w regulaminie coś w stylu "zamawiając produkty z kategorii : sprzęt, atomizery,grzałki w myśl ustawy tpd oświadczasz, że jesteś zarejestrowanym przedsiębiorcą". Muszę mieć jdg żeby przez neta zamówić e-papierosa (albo liquidy o których co prawda się tam nie wspomina)?

Sorry że nie ogarniam i za głupie pytanie. Jak brałam podgrzewacz iqosa (który nie podszedł) to mi go sprzedali na odległość.

#epapierosy #epapieros #liquidy #vape #vaping #palenie #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: są sklepy które nie wymagają działalności typu e-liq + zagraniczne gdzie też normanie kupisz. Ale jeśli koniecznie uprzesz się na taki gdzie działalność jest wymagana to od biedy wpisz nip i dane jakiejś firmy która przychodzi ci na myśl. Pamiętaj tylko żeby zmienić adres dostawy na swój XD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
refleksyjny-strażnik-51: @soul1

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Czyli jeżeli dobrze rozumiem to jeden z tych martwych przepisów i "wszyscy tak robią".

Dla pewności jednak chciałabym dopytać czy coś mi grozi z tytułu zakupienia w ten sposób urządzenia i poświadczenie nieprawdy bo te dane osób zamawiających miesiąc w miesiąc lądują w jpk vat i jakimś analogicznym raporcie z tytułu akcyzy (w przypadku
  • Odpowiedz