Wpis z mikrobloga

@Imprezowicz30: no czyli nie chce poznać Ciebie tylko chce żebyś ją zabawiał, więc out
Ale swoją drogą byłem na nocy muzeów z laska jako pierwsze spotkanie i było git, ale jak miałaby to być jakaś durna wystawa i by mnie to kosztowało 60zl to bym podziękował xd
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Ja na żadne wystawy nie bede sie wybierał chodzi o to zeby sie zapoznać,a takie miejsce nie jest dobre na pierwsze spotkanie i tak masz racje szuka kogos zeby ja zabawiał i napewno znajdzie,ale nie mnie…
  • Odpowiedz
@Imprezowicz30: nie widzę nic złego w chęci pójścia na jakąś wystawę. Sam ją zapytałeś, co ona na to, a gdy Ci odpisała to ją obrażasz. W sumie to dobry odsiew robi taka propozycja, od razu widać, że do siebie nie pasujecie.
  • Odpowiedz
  • 13
@Imprezowicz30 potem się dziwicie, że żadna normalna was nie chce. Trafiła się normalna, to uważasz, że suka. Potem się uzalacie na wykopie.
Szkoda dziewczyn na was. Należy się jedynie tylko jakaś patolka
  • Odpowiedz
@Imprezowicz30 opie ale co tu jest zlego ? Ze babka nie chce isc kuzwa na kawe do maka ? Co wy macie po 15 lat, ze kawa to jakis wyznacznik na pierwsza randke ?
Czemu od razu zakladasz ze sama za siebie nie zaplaci...

Odpusc sobie kontakty miedzyludzkie nie sa dla Ciebie...
  • Odpowiedz