Wpis z mikrobloga

Jak bylem nastolatkiem to zastanawiałem się jakim cudem tylu ludzi dało się nabrać na Ambergold i PEWNY, GWARANTOWANY zysk do 15% rocznie na inwestycji w ZŁOTO. No ale wmawiałem sobie, że to wina starych, naiwnych ludzi z poprzedniego systemu i że to już nigdy się nie powtórzy. Od tamtego czasu minęło ledwie 12 lat i każdy uwierzył w PEWNE, GWARANTOWANE zyski na inwestycji w BETON. Tylko teraz 15% zysku rocznie to minimum a na topie są flipy i flipy na flipie XD Dodatkowo w narodowy scam jest uwikłany rząd, poprzedni jak i teraźniejszy więc, żeby wszystko się nie zawaliło to trzeba pompować rynek kredytem za kasę podatników XD. Czasy się zmieniają, ale ludzie są ciągle tacy sami.

#nieruchomosci
manlet185cm - Jak bylem nastolatkiem to zastanawiałem się jakim cudem tylu ludzi dało...

źródło: ambergold

Pobierz
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wstanczyk: co Ty rozumiesz przez zysk z nieruchomości? i co rozumiesz przez "opodatkowany bardziej od pracy" (jakiej pracy??, bo coś czuję, że chodzi Ci, że zaraz będziesz porównywał etat z wystawianiem fv między firmami lub xuj wie co:) ) Tylko krótko i na temat to opisz to chętnie się odniosę.
I chłopie Ty się nie obrażaj tylko zrozum, że nie każde nieruchomości to mieszkania kupione na osobę prywatną na kredyt
  • Odpowiedz