Aktywne Wpisy
nowszyja +1096
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +92
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 50.4% (365)
- 4 sery 49.6% (359)

#nieruchomosci
źródło: ambergold
Pobierz@manlet185cm: oczywiście że tak, niestety ciężko będzie bo znakomita większość wyszła dobrze na nieruchomościach, czy to na flipach, czy to na wynajmach, czy na samym wzroście wartości. Przede wszystkim trzeba przestać ćpać micka i jego wnioski.
@manlet185cm: kiedy powołujesz się na zmyślone dane to musisz się liczyć z tym że ktoś poprosi o źródło
Komentarz usunięty przez autora
XDD No siema odklejencu, co obraziłeś się? Ja tylko stwierdzam FAKTY jeśli źle to odbierasz to jest to problem nad którym musisz się zastanowić!!!
Osłabiasz mnie, jeśli już się wyżyłeś i zeszło ci powietrze to daj se spokój
Serio, jaki był z tym problem? Jak dla ciebie oczywiste, to możesz w kilku zdaniach wytłumaczyć.
@manlet185cm: jak kupuję wszystko jako zabezpieczenie (nie wprost inwestycyjnie). Do życia mam trzy, korzystam z jednego. Jestem średnio ogarnięty, bo spokojnie
@manlet185cm: ja przecież tylko poprosiłem o źródło na które się powoływałeś,a które jak dobrze wiemy zmyśliłeś
Inwestując w nieruchomość zawsze zostanie ci cała te nieruchomości.
Nawet jeśli stanieją i nie będzie można ich korzystnie wynająć, to możesz sprzedać i kupić sobie większe mieszkanie/dom.
@manlet185cm: ten komentarz nadal wisi, nie był pierwszy, gubisz się we
Nie tylko w Warszawie czy gdzieś tam. Kumpel weterynarz, żeby codziennie (3 dni w tygodniu) nie dojeżdżać (ponad 70km x2) do fabryki krów, kupił mieszkanie 2pokoje w dawnym pgr za 15kzl (4 wysokie pensje ówcześnie), wyremontował, używał ponad