Aktywne Wpisy
Oldjero +138

k888 +36
#psiarze #patologiazewsi
Młodzi poprosili zamiast kwiatów czy innych dupereli na wesele karmę dla psów do schroniska. I oczywiście wielki wysryw w komentarzach. Eh....
Młodzi poprosili zamiast kwiatów czy innych dupereli na wesele karmę dla psów do schroniska. I oczywiście wielki wysryw w komentarzach. Eh....
źródło: temp_file5340341308420088867
Pobierz

Chcę zdjąć krypto z binance na coldwallet.
Opłata za transakcje na chainie DOGE = 4 Doge, czyli jakies 1,6 $
Oplata za transakcje na chainie BTC = 0,00011 ~ 10,5$
Czy takie wartosci sa normalne, czy binance pobiera jakies prowizje przy transferze ?
Co zrobic, zeby zredukowac koszty ?
Z tego co rozumiem jedna transakcja to około 250 batów? opłata za bajt nie jest stała i zależy od natężenia w sieci.
W mempool się opłata się zmienia, a to 4 a to 6 sats/vB, a binance ciągle pokazuje
Czy ledger obsluguje ten protokol ?
Kiedys wyslalem eth po jakiejs innej sieci bo taniej i transakcja zaginela w drodze :) na szczescie jakis drobny ulamek na probe wysalem.
@freddd no nie ma nic za darmo, ale chcialem sie upewnic czy mozna zejsc z tych kosztow, np. zmieniajac priorytet dla transakcji ( tej opcji w binance
To może korzystaj z coinbase, tam wypłacają Bitcoina za 2,50 $
@plaisant: no wlasnie o to mi chodzi. Memmpool mowi ze koszta nie sa jakies nadzwyczajnie wysokie, tobie wyszlo 1,21$ za transakcje, a binance chcial wczoraj 10$
Jedynie wczoraj „tani i bezprowizyjny” revolut skasował mnie 21,43 za zagraniczny przelew złotówek na konto w PL .