Aktywne Wpisy

simsakPL +158
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-07 131848
Pobierz
JamesJoyce +1
#pracait #programowanie #programista15k #it #sztucznainteligencja
IT się zmieni. Szybko. Nie tylko ai, ale też chmura, bd, bi itd. Zmienią się wymagania, podejście, potrzeba bycia miłym itd. Czy Waszym zdaniem programiści robiący cokolwiek poza AI, mają tego świadomość? Moj piątkowy test u klienta. Pytałem o zmiany jakie nadchodzą, narzędzia, wpływ na rynek pracy itd. Wynik 0/5. Nikt nie wiedział nic.
IT się zmieni. Szybko. Nie tylko ai, ale też chmura, bd, bi itd. Zmienią się wymagania, podejście, potrzeba bycia miłym itd. Czy Waszym zdaniem programiści robiący cokolwiek poza AI, mają tego świadomość? Moj piątkowy test u klienta. Pytałem o zmiany jakie nadchodzą, narzędzia, wpływ na rynek pracy itd. Wynik 0/5. Nikt nie wiedział nic.
Czy Waszym zdaniem typowy dev, spoza AI, domyśla się katastrofy przed nami? Layoffach np 20% ludzi?
- Tak 18.5% (79)
- Nie 30.1% (129)
- Nie zależy mu, o 20 lat umiał jave i był Bogiem 37.1% (159)
- Jest przerażony 14.3% (61)

Dokładnie. Na r/polska to taki rak jest że aż mnie głowa boli. Toksyczna pozytywność
Komentarz usunięty przez moderatora
chyba że arguemntem było to, że facet musi się starać i robić "breg densa"? no to beka z facetów, że kobieta od wejścia wie, kogo chce wyruchać, ale typ i tak po 3 godzinach robienia fikołków myśli, że kogoś "zdobył", bo ona była "łatwa" xD
Oceniamy kobiety po tym ilu miały partnerów bo nie chcemy się wiązać z takimi które miały ich dużo, natomiast mężczyzn do związku nie szukamy więc nie obchodzi nas to ile mieli partnerek. Co najwyżej możemy im pogratulować że udaje im się to, co dla nas jest trudne - stąd podejście "puszczalska kobieta =
Proponujesz równać w dół: skoro wy nas za takie samo zachowanie nazywacie puszczalskimi, to my też was tak będziemy nazywać. Moja propozycja - lepsza - to brak negatywnych określeń wobec którejkolwiek ze stron.