Wpis z mikrobloga

@Virsky jakie argumenty, skoro on mówi o czymś innym, niż ja? co do mojego komentarza mają roznoszone choroby czy co kobietom imponuje? xD

chyba że arguemntem było to, że facet musi się starać i robić "breg densa"? no to beka z facetów, że kobieta od wejścia wie, kogo chce wyruchać, ale typ i tak po 3 godzinach robienia fikołków myśli, że kogoś "zdobył", bo ona była "łatwa" xD
  • Odpowiedz
@Iliilllillilillili: głównym argumentem jest fakt że to nie jest sprawa mężczyzn by oceniać podboje seksualne innych mężczyzn.

Oceniamy kobiety po tym ilu miały partnerów bo nie chcemy się wiązać z takimi które miały ich dużo, natomiast mężczyzn do związku nie szukamy więc nie obchodzi nas to ile mieli partnerek. Co najwyżej możemy im pogratulować że udaje im się to, co dla nas jest trudne - stąd podejście "puszczalska kobieta =
  • Odpowiedz
@Virsky w takim razie, jeśli idziesz za argumentem gratulowania podbojów, to zostaw sobie określenie "chad". Ale gdzie tu logika w zestawieniu "chad" ORAZ "d----a"?

Proponujesz równać w dół: skoro wy nas za takie samo zachowanie nazywacie puszczalskimi, to my też was tak będziemy nazywać. Moja propozycja - lepsza - to brak negatywnych określeń wobec którejkolwiek ze stron.
  • Odpowiedz