Wpis z mikrobloga

Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
simsakPL - Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjeci...

źródło: Zrzut ekranu 2024-12-07 131848

Pobierz
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@simsakPL: ja bym miał w------e. Potem ewentualnie przy jakiejś kłótni bym obnażał jej hipokryzję jakby o----------a jakiś szajs i bym wskazywał na jej złote myśli z tej ściany xD
  • Odpowiedz
@simsakPL: gdybym zobaczył takie coś w domu, gdzie są dzieci, to dzwoniłbym z p----------ą do mopsu i policji. Ludzie którzy robią takie coś (i wszystkie te słodkie sesje foto z bombelkiem na święta) nie mogą być normalni. Każdy się domyśla, że taka sesja zawsze jest okupiona szałem psychopatki.
  • Odpowiedz
@simsakPL: mysle, ze takie naklejki wiesza patalogia 800+ ktora ma wlasnie problem z powyzszymi wartosciami i tak lecza swoje kompleksy pokazujac jaka to z nich jest normalna rodzina. Rodziny ze zdrowymi wartosciami, nie musza wieszac takich zenujacych naklejk, bo to jest cos normalnego w poprawnie funkcjonujacych rodzinach
  • Odpowiedz
@simsakPL: Ja bym się zgodził - ale potem zaczął trollować i zamienił parę literek i udawał niewiniątko.
Na przykład zamiast "Słuchamy się nawzajem" zrobił "Ruchamy się nawzajem"
  • Odpowiedz
@simsakPL: Ty powieś kontrnaklejke w stylu 'tu sramy i rzygamy do d--y, pierdzimy i lecimy w c---a' albo jakiś inny kalendarz z gołymi babami b--m i potem w ramach kompromisu ściana pozostanie goła.
  • Odpowiedz