Aktywne Wpisy

fsfdjf +12

Najgorsze zmęczenie to takie kiedy jesteś zmęczony samym sobą, swoimi wadami z którymi nie wiesz co zrobić, albo nic nie możesz zrobić.
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
No... czyli jak już w main-streamie podają, że straty są praktycznie 1 do 1...... a przecież w rosyjskich statystykach uwzględniani są więźniowie utylizowani pod Bachmutem i zdrajcy z DRL i ŁRL ¯\(ツ)/¯
I faktem też jest, że w 2022 r. i do połowy 2023 r. Ukraińcy te statystyki FAKTYCZNIE MIELI DLA SIEBIE
Przy stosunku zabitych do rannych u rosjan na poziomie ok 1:4 będzie to ok. 30k zabitych rosjan tylko w ostatnim czasie. A na kierunku pokrowskim problemem nie są straty jakie rosja generuje Ukrainie, a głównie z powodu niedoboru żołnierzy wśród Ukraińców spowodowanych między innymi późną mobilizacją.
Co?
Przecież ponoć rosyjska medycyna pola walki nie istnieje. Jeśli Rosjanie mają (PONOĆ) 120 tys. trupów (i na każdego trupa przypada RAZY 4 RANNYCH) to rachunek jest prosty = 500/600
straty ukrainy to 60-100 tys. zabitych i około 400 tys. zostało rannych i nie jest w stanie dalej służyć w wojsku
natomiast straty rosji to 106-140 tys.zabitych
A co negujesz, że rosjanie popełniają zbrodnie wojenne na Ukraińcach na terenach okupowanych? Polecam posłuchać, co tam o swoich przygodach mówi taki Milczakow.
@Stabilizator: ale tam jeszcze dodają "co najmniej"
jeżeli ich co najmniej 60 to może być 100,
no to co najmniej 100 to równie dobrze może
@Kieranz: nie popełniaj kolejnej gafy prosze cie i ja nic nie neguje że rosjanie nie popełniają zbrodni
@Stabilizator: nie łyso bo nie dotyczy mnie to personalnie, nie walczę na tym wypokowym froncie z Tobą ;)
mnie interesują rzeczywiste dane,
dane "co najmniej 60-100" nie wskazują na to, że