Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +79
Prywatne spostrzeżenia: od momentu gdy McDonald zabawił się w powrót do lat 2000, przywrócił (pewnie tylko chwilowo) mcfish i mcbites to zawsze jak jestem w mcdonaldzie to są tłumy.
Wydaje mi się, że cofnięcie stylistyki do lat 2000 to złoty strzał. Nic tak nie nakręca jak nostalgia. Nie wiem czy to jakieś zmiany na wysokich szczeblach korporacyjnych i ktoś wytłumaczył boomerom, że nikogo nie obchodzą warszafskie raperki typu mata. Albo dorwali się
Wydaje mi się, że cofnięcie stylistyki do lat 2000 to złoty strzał. Nic tak nie nakręca jak nostalgia. Nie wiem czy to jakieś zmiany na wysokich szczeblach korporacyjnych i ktoś wytłumaczył boomerom, że nikogo nie obchodzą warszafskie raperki typu mata. Albo dorwali się
źródło: 73ab4576721f3cc9d4c8e9fa0ad9b41e
Pobierz
givnrbgfy +725
Dostalem podwyżkę, pierwszy raz będę zarabiał w okolicach średniej krajowej, dokładnie 9078 PLN brutto. Dla wykopków to pewnie nic, ale ja się cieszę zwłaszcza że nie mieszkam w największym mieście czy jakiejś Warszawie więc ogólnie jakiś zarobków dużych u mnie w mieście nie ma.
#pracbaza #zarobki #korposwiat
#pracbaza #zarobki #korposwiat

#pingwin #thepenguin #seriale #hbogo #batman
źródło: temp_file7851081961361063086
Pobierz