Wpis z mikrobloga

@Bonzo_Bonzalez: Obecny właściciel zamyka lokal i chce sprzedać wyposażenie (po miesiącu od otwarcia?). Kebab przynosi niby zysk, ale ilość czasu jaki trzeba mu poświecić przerosła właściciela i zaczął zaniedbywać inną gałąź swojej firmy. Trochę dziwne, że nie posadzi tam kogoś skoro ma zyski. Wejdź na ich insta i tam w rolce masz trochę info. Może ktoś kebsa przejmie, ale nie ma pewności, że bedzie równie smacznie.
  • Odpowiedz
@Bonzo_Bonzalez: @wodzu85 Zobaczyłem sobie tego Imbira i no... xDDD Gość pisze, że "prawdziwe rzemieślnicze mięso przygotowywane na miejscu", a na zdjęciu ewidentnie kula mielonki xD Nie mówię, że nie jakaś lepsza, ale k---a po co kłamać, jak widać xD Zresztą ja tam wolę kulę, bo jak kiedyś jadłem prawdziwego rzemieślniczego z karkówki to kurde tego jeść się nie dało...
PeterMountain - @BonzoBonzalez: @wodzu85 Zobaczyłem sobie tego Imbira i no... xDDD Go...

źródło: Screenshot 2024-11-26 at 23-16-23 Kebab u Imbira (@kebabuimbira) • Zdjęcia i filmy na Instagramie

Pobierz
  • Odpowiedz