Wpis z mikrobloga

Jutro o 10 mam obronę inżynierki. W ogóle jie mgr zasnąć, stres zaczął mnie zżerać chyba. Przygotowywałem się z pytan udostępnionych przez wydział, ale co je zapamiętywałem to części później zamowinalm. Boję się że dostanę akurat takie pytanie na które nie będę znał odpowiedzi, albo zatne się i nie odpowiem. Od wielu osób słyszę tylko że jest to formalności, ale nie pociesza mnie to. Czy mieliście podobnie?
#studbaza #studia
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@banshiou: stresik był wiadomo ale koniec końców jesteś tam gdzie chciałeś jak już pisałeś mature czy składałeś papiery na uczelnie to właśnie po to żeby się obronić i ten dzień masz jutro. Po to był ten cały wysiłek i jak do tej pory wszystko zrobiłeś tak jak trzeba więc no stress, czemu jutro miałoby być inaczej? Ziomek który się bronił w tym terminie co ja dostał pytanie o wzór na
  • Odpowiedz
  • 0
Problem w tym że te pytania jakby faktycznie ulatywały mi z głowy. Niestety ale miałem przerwę w studiowaniu więc na bieżąco nie jestem, a nauka w tydzień czasu widocznie była za krótka. Nie jest też tak że jie znam odpowiedzi na żadne pytanie ale boję się zadadzą mi te połowę z którą mam problem.
Do niektórych pytan potrzebuje rozruchu aby dalej na nie odpowiedzieć, polowy zdania chociaz. A raczej oni za mnie
  • Odpowiedz
  • 1
@lukasz-luki453 już po i mam to za soba. Powiem tak, jak już ktoś idzie na studia to za ciosem niech kończy od razu bez czekania jak ja 3 lata. Na pytania odpowiedziałem po części, bo stres mnie zjadłem i zapomniałem ich drugich części. Z pracy nadgonilem elegancko jak się samemu pisało. Ale już mam to za sobą, drzwi zamknięte. Może kiedyś przegram zakład i będę musiał magisterkę robić, ale na razie
  • Odpowiedz