@rok_linuksa: @rok_linuksa: Kliknąłem "Nie, mam CRT", ale chciałem "Tak, mam CRT". Dłuższy czas temu bawiłem się shaderami w Retroarchu na Xboxie i jak telewizor ma matrycę OLED (dobre czernie), HDR (dobra jasność) i 4K (dobre skalowanie), to naprawdę dobre efekty można uzyskać, do tego stopnia że z bardzo bliska będziesz widział pojedyncze piksele emulowanego "CRTeka"". Jedynie znaleźć sobie jeszcze dźwięk piszczących cewek i puścić z telefonu położonego pod
@rok_linuksa: oled 120 Hz z retrotinkiem 4k może dawać lepsze rezultaty. Też ludzie nie pamiętają, że te nowsze i lepsze CRT cierpią na te same problemy co LCD tzn input lag.
@rok_linuksa: mister fpga + dobry oled i jest gites. nie ma co się p-------ć z crt w dzisiejszych czasach, wolę ostre jak żyleta idealnie kwadratowe piksele.
@rok_linuksa: Mam dwa TV CRT xD Ale jak tak teraz czytam twoje odpowiedzi, to widzę że jesteś chyba trollem, więc nie wiem po co się tu angażuję ¯\_(ツ)_/¯
Rozumiecie, że są wśród nas takie mendy, które nie tylko nie odpuszczą człowiekowi na ostatniej drodze, ale nawet jak zdychasz w męczarniach albo samotnie, bo "muj śfienty hodniczeq"?. Jaką wszą i zwyczajną mendą trzeba być, żeby robić takie rzeczy.... #polska #donisiciele #konfitura #policja #bekazpolakow
@rok_linuksa:
Dłuższy czas temu bawiłem się shaderami w Retroarchu na Xboxie i jak telewizor ma matrycę OLED (dobre czernie), HDR (dobra jasność) i 4K (dobre skalowanie), to naprawdę dobre efekty można uzyskać, do tego stopnia że z bardzo bliska będziesz widział pojedyncze piksele emulowanego "CRTeka"". Jedynie znaleźć sobie jeszcze dźwięk piszczących cewek i puścić z telefonu położonego pod
Ale jak tak teraz czytam twoje odpowiedzi, to widzę że jesteś chyba trollem, więc nie wiem po co się tu angażuję ¯\_(ツ)_/¯