Wpis z mikrobloga

Nawiązując do wpisu z marca
Wszedłem do rury ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie faktycznie zakręcała, było tam małe pomieszczenie z drabinką która prowadziła to studzienki. Pewnie wychodzi na autostradzie albo gdzieś obok, wolałem nie sprawdzać żeby mi tir głowy nie urwał.

Dalej była już nie rura tylko bardziej kanciasty kanał który wychodził pomiędzy s86 a a4 w stronę Krakowa. Poszedłem "w górę rzeki" przez trawę i błoto i doszedłem do drugiej rury pod a4. Tam już się nie w----------m bo trzeba by na czworaka. I było widać wyjście więc nie ma zabawy.

Niżej zdjęcia

Jakby były inne rury do wchodzenia to proszę o pinezki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#katowice #urbex
kisiel23 - Nawiązując do wpisu z marca
Wszedłem do rury ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie faktyczn...

źródło: 1000027001

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kanał deszczowy jakich wiele w całej Polsce. Nie powinno byc tam ścieków sanitarnych, więc ci co piszą żeby uważać na gazy to jest to mało prawdopodobne żeby się struć i zasnąć na wieki. Ale zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo. Gorzej gdyby to była kanaliza ogólnospławna tzw relikt PRL, ale widać, że to w miare nowy kanał deszczowy już ze standardami UE( ͡° ͜ʖ ͡°) Osobiście nie wlazłbym tam bez
  • Odpowiedz
  • 2
@arturek98c nic nie było czuć ale czujnika nie miałem. Jakby śmierdziało to trzymałbym się zdala. I też byłem z kolegą i dałem info innemu żeby pomoc wzywał jak coś
  • Odpowiedz
@kisiel23 czasem możesz niczego nie poczuć , po prostu nie będzie tlenu. Dwa, trzy wdechy i po balu ¯_(ツ)
Słyszałem o podobnej akcji ze starymi piwnicami chłodniami na wsi (
)
  • Odpowiedz
@wkto: Nie, nie chodziło mu o Francuzów. Po prostu wiele nieuków stawia spację przed znakiem zapytania czy wykrzyknikiem, bo "tak jest ładniej".

A obecnie sporo niechlujów tak pisze, bo im klawiatury wirtualne wstawiają spację i nie chce im się ani ich usuwać, ani zmienić klawiatury na taką, która nie wstawia spacji tam, gdzie ich być nie powinno.
  • Odpowiedz
ale cykał sie czy nie ?

@piekuo: Umiarkowany stopień niepełnosprawności obejmuje osoby, których iloraz inteligencji mieści się w zakresie od 35 do 49. Osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym w swoim rozwoju umysłowym nie przekraczają poziomu rozwoju 8-letniego dziecka, zaś w zakresie dojrzałości społecznej - 10-letniego dziecka.
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: podobnie separator dziesiętny to kropka lub przecinek, zależnie od języka, więc faktycznie trzeba poprawnie ustawić w programie, inaczej będzie źle podpowiadać.
  • Odpowiedz