Wpis z mikrobloga

TreΕ›Δ‡ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@scarecrov przynajmniej są śmieszne. Nawet nie trzeba się starać bo konfederopis jest memiczny sam w sobie.
Za to trollownie z pisu jedyne co potrafią to tworzyć bezbeki albo kopiować memy nabijające się z pisu i przerabiać je bezbekowo.

Z resztΔ… taka taktyka jest stosowana przez PiS juΕΌ od dawna. Jak zarzuca siΔ™ im X to oni odrazu mΓ³wiΔ… ΕΌe to Tusk robi X
  • Odpowiedz
@Notes kaΕΌdego na zdjΔ™ciu nienawidzΔ™ tak, ΕΌe nie wiem, ktΓ³rego bardziej, ale Ε›mieszne to nie jest nawet trochΔ™
  • Odpowiedz
@ciachostko: p--------z ΕΌe inne stacje tak robiΔ…, a ja znam przykΕ‚ady ΕΌe tylko pisowskie media tak robiΔ…
WiΔ™c p--------z dla samego p---------a
Symetrysta od siedmiu bolesci
  • Odpowiedz
@Kusher:

a ja znam przykΕ‚ady ΕΌe tylko pisowskie media tak robiΔ…

żeby dostrzec inne przykłady, musiałbyś przestać być zafiksowanym, maluczkim, agresywnym napinaczem, aż ci piana ci z pyska leci xD
  • Odpowiedz
@ciachostko: z pisowcami i konfederuskimi trzeba krΓ³tko
Rozumiem ze nie dostanΔ™ przykΕ‚adΓ³w tych stacji co robiΔ… to samo?
JakoΕ› nie jestem zdziwiony ale za to uΕ›miechniΔ™ty
  • Odpowiedz
@Kusher:

z pisowcami i konfederuskimi trzeba krΓ³tko

tak sobie tΕ‚umacz. KaΕΌdy psychol tΕ‚umaczy w ten sposΓ³b swoje zΕ‚e zachowania

Wystarczy wpisać w google ale do tego trzeba potrzeba odrobiny dobrej woli. Twoje nastawienie jest jasne, że tylko pisiorskie media kłamią, a inne nigdy tego nie zrobiły, co już pokazuje że jesteś zafiksowany na jakiejś poglądy.
  • Odpowiedz
@ciachostko: nie tylko pisowskie media kΕ‚amiΔ…, ale tylko pisowskie media zarzucajΔ… innym co sami robiΔ…
Widzę że nie ma co z tobą dyskutować
  • Odpowiedz