Wpis z mikrobloga

49 % głosujących w II turze wyborców Bosaka xDDD

@Kopyto96: drugi raz dupiarz nie zbajeruje wyborców deklaracjami pójścia na MN.

Kłamczuszek nawet uśmiechnięty jest kłamczuszkiem.
  • Odpowiedz
@SpongeBobertKanciastoRenki: Będzie Nawrocki - młody, wysoki, rzekomo przystojny, dzieciaty, wykształcony, więc w sam raz na zrobienie niespodzianki jak Duda w 2010, a co wyjdzie to zobaczymy, ja bym go nie skreślał. Nie dlatego, że jest dobry, tylko dlatego, że jego przeciwnikiem będzie Rafałek, który p-------ł wygrane wybory.
  • Odpowiedz
aż 49 % głosujących w II turze wyborców Bosaka

@Kopyto96: mocno się napociłeś żeby nie napisać że większość wyborców Bosaka poparła Dudę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gieremek: No i co w tym złego? Jak dla mnie to świetny wynik dla Trzaska, że konserwy podzieliły się prawie na pół w wyborze między inną konserwą a progresywistą, a i tak gro nie poszło na II turę.

Dla mnie to naturalne, że wybór Dudy jest bardziej logiczny dla prawicowych wyborców Konfy niż wybór Trzaskowskiego, choć sam osobiście na II turę nie poszedłem.
  • Odpowiedz
@Kopyto96:

więc w sam raz na zrobienie niespodzianki jak Duda w 2010, a co wyjdzie to zobaczymy, ja bym go nie skreślał.

Duda zrobił wtedy niespodziankę jak został radnym w Krakowie
  • Odpowiedz
@Kopyto96: mniej niż procent różnicy przy dysproporcji budżetu na kampanię 100:1

Gdyby nie przestępstwa PiS Rafał byłby już dawno prezydentem.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: tamte wybory nie były uczciwe i gdyby nie wszędobylska propaganda, ustawiona debata, promowanie Dudy wszędzie i nie dawanie żadnego czasu innym kandydatom, a także pegasus, to Trzaskowski by wciągnął nosem Dudę.

Więc, tak powtóreczka, ale tym razem na uczciwych zasadach. Zobaczymy jak wysoko zajdzie kandydat pisowski ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Nie były uczciwe, bo nie spełniały standardów demokracji. Miałeś dosłownie kampanię wyborczą partii rządzącej w stylu korei północnej, czy jakieś innej Rosji. Jak to ciebie nie przekonuje to sorry, ale jesteś za głupi, żeby to pojąć. Szykuj dupę na usmiechniętego prezydenta.
  • Odpowiedz