Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wszedłem tylko tutaj napisać, że Dupiarz Czaskoski to najlepszy możliwy wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°).

@qluch: czemu przestaliście kręcić spin o tym, że ko i pis się nie liczy o będziecie głoswoać na mentzena?
  • Odpowiedz
@Kryspin013: a co ty taki już w żargonie obeznany? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Też dostajesz fakturki?

@qluch: "Też"? Głównie to z mirko się nauczyłem. Wprost się przyznajesz, że jesteś opłacanym trollem?

A teraz nie odwracaj kota ogonem. Jeszcze tydzień/dwa temu k0nfiarze udawali jak bardzo są po za pis-ko, a tu znowu wyjdzie, że większość k0nfiarzy zagłosuje na pisiora. Jedyny plus jest taki, że teraz
  • Odpowiedz
  • 0
że większość k0nfiarzy zagłosuje na pisiora

@Kryspin013: 100% wyborców Konfederacji, nie zagłosuje na Dupiarza. Masz to jak w banku. Jeśli w twoim zakutym pojemniku na mózg oznacza to bycie propisowskim, to ch*j z tobą Mireczku.

Na Zdradka może z 10% dałoby się nabrać.

Pisowcy wystawią jakiąś meduzę, to oznacza, że II tura to Mentzen - Czaskoski. Czyli mamy Prezydenturę Sławka Mentzena pewną.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: 100% wyborców Konfederacji, nie zagłosuje na Dupiarza. Masz to jak w banku.

@qluch: w dupie mam głosy na trzaska. Jakby k0nfiarze mieli trochę RiGCz-u to by po prostu nie poszli głosować w II turze, skoro niby dla k0nfiarza "PiS PO Jedno zło".

Pisowcy wystawią jakiąś meduzę, to oznacza, że II tura to Mentzen - Czaskoski. Czyli mamy Prezydenturę Sławka Mentzena pewną.

@qluch: Dosyć mocno jeśli
  • Odpowiedz
no i co z tego?

@qluch: no i to z tego, że twój wysryw nie ma żadnego znaczenia, bo NIEZALEŻNIE KOGO KO by wybrało, pisowcy by na niego nie zagłosowali. KO może wystawić Trzaskowskiego, psa, prezesa ordo szuris - żaden pisowiec, na niego nie zagłosuje.
  • Odpowiedz