Aktywne Wpisy

MonazoPL +236
kaszaamanna +320
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

@qluch: 49% przegrał 2 punktami procentowymi.
@qluch: dlatego w sondażach ma największe zaufanie?
No chyba ze w twojej prawackiej matematyce 45% jest mniejsze od 36%
Zapytaj księdza jutro niech ci na zakrystii wytlumaczy xD
źródło: 444d1c3beefb48fad02408f988296ba2
Pobierzźródło: IMG_9695
PobierzMyślisz, że on odpuści wybory w 2020?
Nie ma z kim przegrac
@qluch: czemu przestaliście kręcić spin o tym, że ko i pis się nie liczy o będziecie głoswoać na mentzena?
@Kryspin013: a co ty taki już w żargonie obeznany? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Też dostajesz fakturki?
@qluch: "Też"? Głównie to z mirko się nauczyłem. Wprost się przyznajesz, że jesteś opłacanym trollem?
A teraz nie odwracaj kota ogonem. Jeszcze tydzień/dwa temu k0nfiarze udawali jak bardzo są po za pis-ko, a tu znowu wyjdzie, że większość k0nfiarzy zagłosuje na pisiora. Jedyny plus jest taki, że teraz
@Kryspin013: 100% wyborców Konfederacji, nie zagłosuje na Dupiarza. Masz to jak w banku. Jeśli w twoim zakutym pojemniku na mózg oznacza to bycie propisowskim, to ch*j z tobą Mireczku.
Na Zdradka może z 10% dałoby się nabrać.
Pisowcy wystawią jakiąś meduzę, to oznacza, że II tura to Mentzen - Czaskoski. Czyli mamy Prezydenturę Sławka Mentzena pewną.
@qluch: wymyśliłeś to sam, prawda? XD
@qluch: w dupie mam głosy na trzaska. Jakby k0nfiarze mieli trochę RiGCz-u to by po prostu nie poszli głosować w II turze, skoro niby dla k0nfiarza "PiS PO Jedno zło".
@qluch: Dosyć mocno jeśli
@qluch: żaden pisowiec nie zagłosuje na kandydata KO, niezależnie kto by to był.
@qluch: no i to z tego, że twój wysryw nie ma żadnego znaczenia, bo NIEZALEŻNIE KOGO KO by wybrało, pisowcy by na niego nie zagłosowali. KO może wystawić Trzaskowskiego, psa, prezesa ordo szuris - żaden pisowiec, na niego nie zagłosuje.