Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
NIEZALEŻNIE KOGO KO by wybrało

@Przegrywek123: jakby wybrali Zdradka, to by urwał trochę w II turze czy to oz Mentzena czy to od kandydata pisu. Teraz to jak mówiłeś, kał0 może nawet psa wystawić, taki sam wynik będzie.

Bosak nie odpowiadał o pisowskim kandydacie tylko o zarządzie i członkach pisu

@Kryspin013: gdzie ty widzisz tu logikę, to ja już tobie to zostawiam. Skoro wg ciebie kandydat pisu i
  • Odpowiedz
@Kryspin013: gdzie ty widzisz tu logikę, to ja już tobie to zostawiam. Skoro wg ciebie kandydat pisu i zarząd to jest coś innego, to ja wolę już nie drążyć tego tematu.

@qluch: dobra qluch, przestań n---------ć fikołki bo se kręgosłup połamiesz xD

Jak uznajesz, że przymilanie się do pisu to przymilanie do jarkacza, to ja
  • Odpowiedz
@qluch: nie, radek by nic nie urwał. Pisowcy (czy to od memcena, czy od kandydata pisu), zawsze będą głosować przeciw "lewactwu". To jest sekta, tam nie ma logiki, tam jest paniczny strach przed "lewactwem".
  • Odpowiedz
  • 0
isowcy (czy to od memcena, czy od kandydata pisu), zawsze będą głosować przeciw "lewactwu".

@Przegrywek123: ty masz świadomość, że 3/4 ZSLu nie zagłosuje na Czaskoskiego?
  • Odpowiedz
@qluch: zsl nie istnieje od 1990 (wiem, że dla konserwatysty to wymarzone czasy, bo było mniej "lewactwa", ale trzymajmy się faktów). Jeśli chodzi Ci o PSL - ich elektorat to jakieś 2%. Twoją tezą jednak było, że konfiarze nie zagłosują na trzaska a na radka to by głosowali - więc nie wiem jakie to ma znaczenie. Konfiarze, zagłosują tak, jak kaczyński każe - i to jest fakt.
  • Odpowiedz
@qluch: w tych wyborach Koalicja mogłaby wystawić psa, a i tak by wygrał z kandydatem pisu/konfederusji
Ludzie już wiedzą jakie zlo te partię czynią
  • Odpowiedz