Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
twórczy-opiekun-50: Odpowiem Ci jako facet. Kiedy chciałem poderwac w pubie/barze laske która siedziała z koleżanką, to jak mi się udało dosiąść do nich to podrywałem w pierwszej kolejności te druga, w taki sposób żeby ta która jestem zainteresowany to widziała. To wbudzalo w niej zazdrość i później po dluzesz rozmowie na koniec zmieniałem zainteresowanie na te druga. Wiem że większość różowych teraz zaprzeczy że w takiej sytuacji już nie byłaby zainteresowana,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sprawiedliwy-rzecznik-32: Tutaj autorka. @tomwick55 Nie to nie ja. @Atreyu @lexico Nie, nie jestem i nigdy nie byłam gruba. Nie przekraczam 60kg. @zzbkk Teraz to już nieważne, to było lata temu, z 15 lat temu, ale ciągle to pamiętam. Po prostu część blackpilla jest prawdziwa a część jest kompletną bzdurą. Tak to prawda że większość zarówno kobiet jak i mężczyzn woli atrakcyjnych partnerów, nic odkrywczego. Ale nieprawdą są
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: sluchaj opka
zainstaluj tindera. Ja tTobie dam fotki zwyklego faceta. Podkreslam zwyklego, mozemy tutaj nawet upublicznic eskperyment na modle #klaudiusz , ale dostnaiesz normika. A wykopki ocenia czy to bedzie zwykly gosc.
To majac te fotki Twoim zadaniem bedzie utrzymac konwersacje na tinerze z 3 laskami ktore potrafia napisac zdanie wielokrotnie zlozone. Albo zeby bylo latwiej z 5 slow.
Zobacyzmy z iloma laskami uda Ci sie w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zorganizowany-innowator-66: Dokładnie opko, ja to się boję na wykopie w ogóle komentować postów z tagu przegryw bo mnie zjedzą że baba a wiadomo jak baba to jest kolejka chętnych na skinięcie palcem. No otóż nie, mi w "prawdziwym" życiu wcale nie szło. Tinder dał mi boosta pewności siebie bo mimo że nie byłam kobietą (>60kg a wysoka nie jestem xD) to miałam spore zainteresowanie, zresztą męża też znalazłam :D Pierwszy raz
  • Odpowiedz