Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim jakby nic nie robiła w domu to też może by więcej zarabiała. Ogólnie jakiś wkład w dom robi ale taki co nie daje hajsu. Może nie dołoży się do kupna nieruchomości ale pewnie posprząta po remoncie czy pomoże pomalować ściany. To też jakaś wartość przecież.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przeczytaj to na głos i zastanów się czym jest małżeństwo:

I czuje się jak frajer jak znów ja wszystko będę finansował. Już nawet same wakacje czy głupie wyjście na miasto mnie psychicznie męczy. Bo bym chciał wyjść na p--o i burgera, a żona, że nie, bo za drogo, ona zrobi nam obiad.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zmienisz kobietę, ale to nic nie zmieni. One są gołodupcami, które nie potrafią nic robić, trzeba z tym żyć.

Czasami, raz na ruski rok trafi się przedsiębiorcza boss-bitch, uwierz mi, lepiej spędzać czas z kobietą w jej kobiecej energii nieudacznika, od tego one są. Masz je ratować i im przewodzić.

Jedna czerwona flaga to te oszczędności, skoro mieszkacie w twoim mieszkaniu, ona powinna robić comiesięczną ściepę, bo oszczędza na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chłop ma wszystko na tacy podane i nie pasuje, jak żyć. Nie dość że baba cały dom ogarnia, co już samo jest jak etat a nawet kilka to jeszcze pracuje i przynosi kasę, a ten jej nawet na burgera nie zabierze.
Jak taki skąpy jesteś to powinna gotować i sprzątać tylko dla siebie, może by wtedy coś zatrybiło w główce.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim rozumiem że baba pracuje sprząta gotuje a ty masz jeszcze wonty że nie ma wystarczająco pieniedzy NA TWOJE pomysły i widzi mi się ? Życzę jej lepszego faceta i żeby cię wyjepala ze swojego życia
Zasługuje na naprawdę więcej niż ty
A twoi rodzice drudzy p------i , wiedzą że masz babe jak należy to podburzaja
Może jak trafisz na taką co nic nie robi w domu mało zarabia i jeszcze
  • Odpowiedz
@mam_kosmate_mysli

@mirko_anonim masz wspaniałą żonę, nie s------l tego

Koleś poprostu jest dowodem na to że jak ktoś ma za dobrze to się w dupie zaczyna przewracać , życzę mu powrotu na ziemię z typową laska w tych czasach na która by musiał srogo robić i by mu się kazała pocałować w dupę zamiast zrobić obiad
  • Odpowiedz
@kupkesobieciagne

@mirko_anonim: Zmienisz kobietę, ale to nic nie zmieni. One są gołodupcami, które nie potrafią nic robić, trzeba z tym żyć.

Czasami, raz na ruski rok trafi się przedsiębiorcza boss-bitch, uwierz mi, lepiej spędzać czas z kobietą w jej kobiecej energii nieudacznika, od tego one są. Masz je ratować i im przewod

To czemu jeszcze nie ciągniesz męskiej kielbaski tylko szukasz sobie kobiet które są golodupcami ?
Imagine pałac
  • Odpowiedz
@Aurielle

@mirko_anonim: chłop ma wszystko na tacy podane i nie pasuje, jak żyć. Nie dość że baba cały dom ogarnia, co już samo jest jak etat a nawet kilka to jeszcze pracuje i przynosi kasę, a ten jej nawet na burgera nie zabierze.

Jak taki skąpy jesteś to powinna gotować i sprzątać tylko dla siebie, może by wtedy coś zatrybiło w główce.

Bo lubi facetow , istnieją faceci których
  • Odpowiedz
@Linnior88: ja też jej współczuję że ma głupka za męża delikatnie mówiąc, mam nadzieję że go kopnie w dupę i znajdzie sobie normalnego faceta. Ten pewnie nawet gaci nie umie sobie wyprać. Poza tym wydziela jej kasę, robi sobie oszczędności jej kosztem i wypomina a sam na dupie siedzi i nic koło siebie nie zrobi a są małżeństwem. Pewnie zakupy też ona ogarnia a mężuś myśli że magicznie lodówka zawsze
  • Odpowiedz
@Aurielle podejrzewam że typ mentalnie siedzi 200 lat do tyłu , to co on opisał to damskie niewolnictwo a on jeszcze narzeka
on koło domu nie robi nic jak ksieciunio wszystko baba do roboty baba a on jej nawet burgera na mieście nie kupi co za łajza
Ja też mam charakter typowej wiejskiej baby umiem ugotować posprzątać pracuje ale na takie łajdactwo to nawet ja bym sobie nie pozwoliła
Tak to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Aurielle: Aha xD Pracowałem przez parę lat po 10-14h na dobę po 6 dni w tygodniu, często też w delegacjach, wyobraź sobie, że potrafię zrobić sobie pranie, co często robię. Gotować może mi się nie chce ale bez problemu mogę zamówić sobie albo zwykły obiad albo catering na cały dzień. Kasy nie wydzielam, ze swoją robi co chce, ale ja bym chciał też żyć razem,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim "to ja się czuję źle traktowany przez nią ' bo robi koło ciebie ?
A jak się czujesz pokrzywdzony finansowo to wyznacz ile dajecie na wspólne rachunki a reszta waszej kasy na co chcecie
Możesz jasno dać do zrozumienia że jak jej nie stać na podstawowe rachunki do podziału to nie kupować tyle ubrań ani kosmetyków albo budzetowo zacząć zakupy robić tyle
A tobie się krzywda nie stanie jak się
  • Odpowiedz
tak ja kz reguly rozowe z tagu #anonim mam z idiotki w tym i @Linnior88:
Tak tutaj uwazam, ze ona ma pelna racje.
Masz wspaniala kobiete, marzenie wielu facetow. Ona swoje poklady energi przekierowala w ognisko domowe. Twoim zadaniem jest ja utrzymywac czy tez robic kase.
Zauwaz, ze jestes niezadowolony, bo "masz oczekiwania wobec niej".
Warto zwrocic uwage, ze ona powinna miec cos swoich oszczednosci (bo z tego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chłopie, takie szczegóły jak teraz opisałeś to się pisze w głównym poście bo potem ludzie sobie sami dopowiedzą. Że tak powiem, widziały gały co brały, no nie powiesz mi, że nie widziałeś jaka ona jest przed ślubem i z jakiej rodziny pochodzi.
Może faktycznie jak ona nie chce jechać to jedź z chłopakami, na wąty zawsze możesz odpowiedzieć że proponowałes wakacje razem wcześniej i się nie zgodziła. Z prezentami
  • Odpowiedz