Aktywne Wpisy

Srasklacz +136
źródło: 1000011164
Pobierz
Marple +90
Ja pierdziele. Powiem wam, że ilość pracy przy pierogach wydaje mi się niewspółmierna do efektu. No, ale jak wszyscy tak lubią, to wziąłem się do roboty i po czterech godzinach się udało. Więc proszę, ruskie pierogi z cybulką. #gotujzwykopem #pierogiboners #zalesie
źródło: 1000064538
Pobierz

UWAGA ! JANEK BĘDZIE BUDOWAŁ KAMPERA NA HANDEL ! Majowanie, Goblin, chłopy z Elbląga i odyńce mogą zwijać interesy !
Teraz będzie seria mango tv u #yanek, bo będzie pewnie zbierał rzeczy ze współprac na budowę nowego druciaka.
źródło: Screenshot_2024-11-22-08-07-06-028_com.google.android.youtube
PobierzYanek myśli, że jest bystry, bo chce robić kamperka wiedząc, że jak budował swojego miał majwiększą oglądalność. Tylko, że ludzie go oglądali po kilka razy żeby wyśmiać albo przestrzec. Komentarze i tak kasował. Nie jest więc bystry tylko zwyczajnie głupi.
Nie wiem czy on jest aż tak upośledzony że
@Sprawiedliwy_Turbohejter: Będzie grubo :)
@JAJAnek: po prostu wystarczają mu te trzy Bożeny, dwie Grażyny i cztery Krzyśki co mu przyklaskują w komentarzach. Dlatego uważam, że skoro Korsir ma takie brudy na niego to powinien nagrać film, a nie na lajwach próbować się skonfrontować bo potem Janek wmówi Bożenom, że te szoty z