Wpis z mikrobloga

@fujiyama: Kilkanaście lat temu odszedł. Żaden z nich nie reprezentuje Pentagonu i nie jest to wiążące stanowisko. Takie wyrwane z kontekstu info to można wklejać. Elizondo też był wojskowym jasnowidzem i go orbsy nawiedzały na chacie. PS: na dobrą sprawe, to nikt poza Elizondo nie potwierdza, że on tym programem kierował.
  • Odpowiedz
Elizondo pracował w Departamencie Obrony i był szefem programu.

@fujiyama: tak twierdzi( ͡° ͜ʖ ͡°)

A gość który się wypowiada o zdjęciach obiektów sam rzuca co zdanie "I've Been told". I taka jest jego wiedza, ktoś mu powiedział, więc trust me
  • Odpowiedz
@fujiyama: nie tylko u nas robi się głupie komisję, zawsze to jakaś trampolina do środków masowego przekazu dla polityków z drugiego szeregu.

Teatrzyk ciągnie się rok i schemat jest niezmienny. Pracowałem "gdzieś" i ktoś mi powiedział, że jest tak i tak, ale nie mogę powiedzieć kto to był. Klasyczna gra pod "nie udowodnicie mi fałszywych zeznań", bo jestem świadkiem z drugiej ręki i to w zasadzie nie moje twierdzenia. Każda
  • Odpowiedz
@magicznyfred: Może mu Grush tak powiedział. A Grushowi tak powiedział Elizondo. I teraz najlepsze jest, że żaden z nich nie odpowie za fałszywe zeznania. Bo twierdzenie: "Ktoś mi przekazał takie informacje" jest wtedy 100% prawdziwe. I to było zeznane w kongresie
  • Odpowiedz
Może mu Grush tak powiedział. A Grushowi tak powiedział Elizondo.

@cebulowy_krezus: możliwie( ͡º ͜ʖ͡º). A gdyby tak do tego głuchego telefonu dodać jeszcze z kilka postaci, to i .... prawdopodobne( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz