Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +117
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +172
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
to normalna sprawa że dentystka zaczęła leczyć mi zęba który nie bolał mnie ani trochę, zaplombowała go ale podczas tej wizyty pomimo znieczulenia czuć było że coś jest nie tak i dużo bardziej odczuwałem ból niż gdy robiła mi poprzednie zęby a już po leczeniu gdy przy wyjściu powiedziałem jej że odczuwam ból większy niż zawsze powiedziała mi że ubytek tam był trochę duży i możliwe że będzie potrzebne tam leczenie kanałowe jeśli ból nie ustanie po 2-3 dniach?
jestem aktualnie jakieś 35 godzin po tej wizycie i ból ten ani trochę nie ustał, tzn da się go wytrzymać ale po prostu czuję że pulsuje cały czas i trochę mocniej boli jak go naciskam lub jem
i co wywaliłem na te leczenie 340 zł tylko po to żeby na kolejnej wizycie wywalić na tego samego zęba jeszcze więcej bo potrzebne jest jednak leczenie kanałowe?
#stomatologia #dentysta #zeby #zdrowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
U mnie zawsze robią zdjęcie, ale też:
Opukiwanie: Delikatne stukanie w ząb sprawdza, czy jest bolesny przy nacisku.
Test na ciepło/zimno: Aplikacja zimnego środka (np. spray schładzający) lub ciepła pozwala ocenić, czy miazga zęba reaguje w sposób normalny. Brak reakcji lub nadwrażliwość może wskazywać na potrzebę leczenia.
Test żywotności