@CybernetycznyMozgKorwina A no fakt. Tylko, że jeśli kacapy wystrzeliliby nuka w nas czy państwa bałtyckie, to jest oczywiste, że nato na pewno by nie odpowiedziało
@money_mitch a teraz pytanie , wala nuka w Poznań Camp Kosciuszko co robia na ten widok Marines z Powidza? Lub tluka nuka w Ryge, nato da sobie rade bez Rygi ale kontruje w Moskwe- game over
@CybernetycznyMozgKorwina nie no, serio uwazasz, ze kacapy nie odpowiedzą po moskwie? XDD oni wtedy nie będą już mieli nic do stracenia, na pewno odpowiedzą
@money_mitch da wania, da sami przeciwko calemu swiatu a nie sorry z pożal się boże z kartoflarzem oraz kadyrowem do spolki a i jeszcze skośny tyran z azji, doborowe towarzystwo
@CybernetycznyMozgKorwina chłopie XDDS jebnij się łeb z tymi kacapskimi trollami serio. Próbuje dyskutować o różnych wariantach, a ty jak jakiś zafiksowany sekciarz nawet nie możesz dopuścić do siebie innego możliwego wariantu. USA nawet w tej strefie zdemilitaryzowanej nie chce dać tam swoich żołnierzy, to na pewno będzie strzelalo atomowkami w r0sje, licząc się z tym, że oni odpowiedzą na ich miasto. Trzeba być wyjątkowym debilem, że tak ślepo i bezmyślnie wierzyć.
@CybernetycznyMozgKorwina XDDD Nadal żadnych merytorycznych kontrargumentów. Z resztą debilu, ja usunąłem właśnie poprzednie konto i postanowiłam założyć nowe. Niby elita internetu, a zdarzają się zwykli idioci. Już nawet na twitterze nie ma takich bezmyślnych ludzi, mimo, że jest bardziej toksycznie.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz