Aktywne Wpisy

MonazoPL +140
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +319
źródło: 1000002501
Pobierz

Hej, potrzebuję punktu widzenia z różnych stron. Zaczęłam się spotykać z fajnym gościem, wydaje się w porządku, poza jednym. Trochę późno wymieniliśmy się insta, bo może gdybym wiedziała wcześniej nie szła bym w to, a tak trochę go już polubiłam. Z drugiej strony głupio oceniać tylko po tej jednej rzeczy no i mam dylemat.
Mirki i Mirabelki, czy to wg Was jest Red flag, kiedy ktoś obserwuje na insta bardzo dużo profili typu thirst trap? Niekiedy te konta prowadzą do OF. Według mnie nie jest to do końca dojrzałe, ani w dobrym smaku, nie jesteśmy już super młodzi bo 30+, więc tym bardziej. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? #zwiazki #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: spermiarz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@panczii: xD mocne
Komentarz usunięty przez moderatora
@Olsea dziękuję, ale nie potrafię napisać na priv z anonimowych
@R-87 Podsuwa takie treści, jakie obserwujesz, z jakimiś drobnymi odstępstwami. Zresztą, co to za argument?
Mi nie przeszkadza oglądanie stron xxx i masturbacja, przeszkadza mi to co
@mirko_anonim: trzepak jakiś ale kto nie trzepie krasnala ogrodowego. Można trzepać raz na miesiąc, raz na tydzień i 3 razy dziennie. Sprawdź mu wacława
@mirko_anonim: @Olsea same dajecie D. przypadkowym gościom, a jak facet ma odrobinę przyjemności, gdzie tylko może sobie popatrzeć to jest źle. Ehh nie bierzcie sie w ogóle za zwiazki, zostańcie same. Nie marnujcie chłopom zycia.