Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, potrzebuję punktu widzenia z różnych stron. Zaczęłam się spotykać z fajnym gościem, wydaje się w porządku, poza jednym. Trochę późno wymieniliśmy się insta, bo może gdybym wiedziała wcześniej nie szła bym w to, a tak trochę go już polubiłam. Z drugiej strony głupio oceniać tylko po tej jednej rzeczy no i mam dylemat.
Mirki i Mirabelki, czy to wg Was jest Red flag, kiedy ktoś obserwuje na insta bardzo dużo profili typu thirst trap? Niekiedy te konta prowadzą do OF. Według mnie nie jest to do końca dojrzałe, ani w dobrym smaku, nie jesteśmy już super młodzi bo 30+, więc tym bardziej. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? #zwiazki #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: przypomniał mi się mój kuzyn który pisze na fb pod fejk zdjęciami z portali randkowych rzeczy typu" chcesz sie pokochac" itd haha on nie wie że to każdy widzi i nikt go z błędu nie wyprowadza niezła beczunia
  • Odpowiedz
przypomniał mi się mój kuzyn który pisze na fb pod fejk zdjęciami z portali randkowych rzeczy typu" chcesz sie pokochac" itd haha on nie wie że to każdy widzi i nikt go z błędu nie wyprowadza niezła beczunia

@panczii: xD mocne
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeżeli nie lajkuje ich albo nie komentuje masowo, to ja bym się nie przejmował. Red flag to będzie jak już będzie z Tobą na poważnie a jego lista obserwowanych kont nie ulegnie zmianie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Adam88448 oh no, jesteśmy bezsilni wobec algorytmów Instagrama, on nakazuje nam obserwować takie treści.

@Olsea dziękuję, ale nie potrafię napisać na priv z anonimowych

@R-87 Podsuwa takie treści, jakie obserwujesz, z jakimiś drobnymi odstępstwami. Zresztą, co to za argument?
Mi nie przeszkadza oglądanie stron xxx i masturbacja, przeszkadza mi to co
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeżeli w ogóle obserwujesz , ja też mam kilka Szonów na instagramie, do tego kilka femboyow, zaglądam tam raz na tydzień albo dwa i to nie jest cały mój świat tylko aplikacja która gowno dla mnie znaczy to kobiety nadają wysokiej rangi takim sprawom. Tak jak wspomniałem zrozumiałbym jakby wychodził na imprezy i kolację z koleżankami z pracy ale jak widzę taki problem to w Twoją stronę zapala się
  • Odpowiedz