Aktywne Wpisy

Zgagarast +311
Kolega kupił mieszkanie 41m^2 w bloku w mieście wojewódzkim za ponad 500 000zł.
Jak pokazałem zdjęcia mamie, to zamrugała i wywiązała się taka rozmowa.
- Pół bańki za takie coś?
- Tak. Wyobraź sobie, że było najtańsze w okolicy, a w przeciwieństwie do reszty było po remoncie.
- Czyli to dlatego młodzi mówią, że nie stać ich na mieszkania.
Jak pokazałem zdjęcia mamie, to zamrugała i wywiązała się taka rozmowa.
- Pół bańki za takie coś?
- Tak. Wyobraź sobie, że było najtańsze w okolicy, a w przeciwieństwie do reszty było po remoncie.
- Czyli to dlatego młodzi mówią, że nie stać ich na mieszkania.

W jakich okolicach Polski mówi się "jo"?
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze mnie to bawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Zbycholudy: nie ma żadnego oczekiwania, że mają ginąć,
wystarczy, że przylecą, odpalą rakiety, odlecą,
nawet Wisły nie
Tyle tylko, że koalicja bombiła w ten sposób Irak przez 2 tygodnie, a Rosja bombiła w ten sposób Ukrainę przez 12 godzin. Na tyle im pary starczyło.
@WiesniakzPowolania:
Czyli nie będziemy wiedzieć nic
@Zbycholudy: nas ratować? Raczej zaorać ruskich na naszej ziemi zanim którykolwiek się zbliży do ich terenów. Z nas zostanie po wszystkim pustynia, ale oczywiście że to zrobią
@Rad-X bo to nie jest Age of Empires XD
@Zbycholudy: wracaj srać za stodołę wania. Rosja to może sobie tak jak ty nasrać w gacie, a w kierunku Polski nawet nie spojrzy,
@Rad-X: bo jesteśmy cywilizowanymi narodami a NATO to sojusz obronny. Pomimo siły nie zamierzamy nikogo napadać. W prymitywnym, agresywnym ruskim rozumku się to nie mieści i pewnie temu nie jesteś tego w stanie zrozumieć ¯\(ツ)/¯
@conamirko: chyba z was. Pan generał już ostatnio chyba się jasno wyraził?- ruska agresja oznacza, że spalimy was na 300 km na waszej ziemi. Granic Polski to wy nie zobaczycie.