Aktywne Wpisy

Finesta +916
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
Goronco +88
Plusujacym wysyłam linka do lestlima, myślę około 19.55
#ksw
#ksw

Bardzo słusznie że podziękowałeś za rozmowę, ja poczuwam sie do winy, powinienem większa uwagę przykładać do tego komu odpisuje
No wciąż nie mogę przestać się z siebie śmiać, gadałem z kacapem XD
Gdzie się języka nauczyłeś? Wyborny polski, jak u native
A z niezbyt lotnymi mirkami z tagu Ukraina których szczytem elokwencji jest jakiś oklepany tekst o
@thorgoth: Ale tak nie będzie, bo minimum kilkadziesiąt % obywateli deklaruje chęć wojaczkowania - można zostawić w spokoju tych, którzy nie chcą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Całkowicie się z nim zgadzam. Nasze linie, homo sapiens i ludów rusko-kontynentalnych - rozeszły się tysiące, miliony lat, może eony temu. Dugin ma ABSOLUTNĄ rację - albo przetrwa wasz gatunek albo nasz, koegzystencja nie jest możliwa z powodu waszej natury, ruskiej duszy ¯\(ツ)/¯
Rozumiem że chcesz aby to twój gatunek przetrwał i rozumiem dlaczego chcesz
@Towarzysz_Moskvin: Nie tylko - demokratyzacja i emancypacja grup społecznych dokonywała się tylko pod presją na elity i klasę rządzącą. Albo motywatorem
Generalnie konkluzja była taka że wojna arystokratyczna jako wojna w której wojsko reprezentujące interesy stron nie było emocjonalnie czy materialnie zainwestowane w sprawę przez co wojna była dużo łatwiejsza do zakończenia bez totalnego zniszczenia przeciwnika. Natomiast
Social history of the machine gun?
@Towarzysz_Moskvin: Zbliżone wnioski zawarte były w "Wojnie w dziejach Europy" Hovarda.