Aktywne Wpisy

Gmeras +343
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia
źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +186
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz

#nieruchomosci #wojsko
Załóżmy że zostałeś zwolniony z obrony, kacapy wygrywają wojne i są w całej europie.
What's your gain? "Przynajmniej zamordują mnie jako wygrywa którego nie wzieli w kamasze"? Nie ogarniam twojej logiki.
Połowa tagu #nieruchomosci by zaprosiła RUS żeby zrobiła fliperom i deweloperom drugi Katyń.
Mick by nawet doły kopał.
Komentarz usunięty przez autora
@thorgoth tiaaa wszyscy jesteśmy załogą broniącą statku armatora który każe sobie słono za ten przywilej płacić ( ͡~
- robić na tego złodzieja armatora
- zostać porwanym przez somalijskich (kacapskich) piratów
Wybieram bramke numer jeden ¯\(ツ)/¯
Po co wsiadać do szalupy jeśli już nie będzie portu bez piratów do którego można uciec?
Grunt to dobrze wycenić swoją skórę realnie oceniając ryzyko.
@Towarzysz_Moskvin: lub zwyczajnie przegrać z piratami ¯\(ツ)/¯
Stanowczo wolę cywilizować armatora niż oddać stery piratom
Zresztą spadek standardu życia > usmażenie żywcem w metalowej puszce w cudzym interesie
@Towarzysz_Moskvin: całkowicie się z tym zgadzam. Po prostu to płynne przejście "nie lubie deweloperuchów, ceny tudemun, więc niech tu przyjdzie rosja, wszystko jedno, gorzej nie będzie" to postawa samobójcza.
Będzie gorzej. Dużo gorzej.
Ruski mir jest udziałem niemal 100% mieszkańców ruskiego miru.
Mając wybór chyba lepiej mieć 10% szans na śmierć niż 100% szans na życie w ósmym kręgu u Dantego.
W wojnie powinni w pierwszej kolejności uczestniczyć ci którzy mają w niej największy interes i ci którzy mają najwięcej do stracenia. Obaj dobrze wiemy że jest
Widzę że wjeżdża instytut danych z d--y więc chyba podziękuję za dalszą dyskusję. Od siebie dodam że można poczytać o weteranach ukraińskich którzy nie byli rotowanie od początku wojny, polecam ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Acha jak by co to