Aktywne Wpisy

Gieremek +191
źródło: 1000013238
Pobierz
Eyefire +6
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Wsparcie ze strony białorusi wpuściło wojska rosyjskie przez granice ukraińsko-białoruską, oraz ze strony białorusi również były atakowane cele rakietami.
Wsparcie Północnej Korei polega na tym ze ich wojska biorą czynny udział w wojnie.
Czy którykolwiek inny kraj poza dawaniem itemków czy informacji robił coś jeszcze? NIE? no to już wiesz że jednak uczciwe.
źródło: ale-ekipe-zescie-zmontowali-ekipe-totalnych-pojebow-ricky-chlopaki-z-barakow
Pobierz@vvv-vvv: wymień wszystkie państwa które wysłały własne wojsko na ukrainę, oraz z których przeprowadzano ukraińskie ataki to je dopiszemy, żaden kłopot
@vvv-vvv: idąc tym tropem myślenia, to ruskich po obu stronach powinniśmy wpisać biorąc pod uwagę ile sprzętu zostawili ukrom