Aktywne Wpisy

Hej, do końca tygodnia pracuje w większym januszeksie biurowym. Po oznajmieniu swojej decyzji o zmianie pracy większość się na mnie obraziła i skazała na ostracyzm "społeczny" na ostatnie dni mojej pracy. Mam wrażenie że w takich firmach większość załogi to ofiary syndromu sztokholmskiego. Proponowałem że dokończę swoje sprawy do końca miesiąca, ale szefowa się obraziła i kazała zawijać mandzur wcześniej. Chęć zarabiania więcej niż 4000 netto to jest obraża majestatu dla "królowej"

badej123 +307
źródło: IMG_20241120_034005
Pobierz

źródło: apple
PobierzA sam baku nie wymienisz bo mass czujnik autorski podpisany cyfrowo.
To jest komputer stacjonarny. Można zwyczajnie podłączyć do niego zewnetrzny SSD/HDD i ci to lotto, bo to i tak stoi. Nawet na dobre ci to wyjdzie, bo minimalizujesz zużycie dysku zewnętrznego.
W laptopie już nie ma tak wesoło i wystające kable to faktycznie problem. Kto normalny chce mieć w laptopie wszystko na dyskach zewnętrznych.
@zibizz1: nie nawidzę tego argumentu, bo nie dość że jest szkodliwy to i kłamliwy. Podobnie z SSD. A poza tym argument wielkości jest w tym wypadku zbędny, bo te urządzenia i tak były małe i w stacjonarnym nie ma to takiego znaczenia, a wieszy ma właśnie wymienialność pamięci.