Wpis z mikrobloga

#awanturaokase Zainspirowany postem stąd https://wykop.pl/wpis/79015779/awanturaokase-ciekawi-mnie-czy-decyzja-o-tym-jakie uznałem że można by zapytać o ogólną opinię.
Jak uważasz, czy zadawane pytanie jest z góry ustalone (np. losowane tuż po wylosowaniu kategorii) czy może wybierane tak aby dostosować je do drużyny która wygrała licytację? (np. że reżyserka lubi daną drużynę i chce ją dalej więc daje proste a jakiejś nielubianej drużynie da pytanie trudne)
@NieWiemGdzie +2
#awanturaokase Ciekawi mnie czy decyzja o tym jakie pytanie będzie zadane zależy od tego, która drużyna je wylicytuje czy jest to zupełnie niezależne i pytanie dla każdej drużyny byłoby takie samo.

Pytania są sprawiedliwie losowane czy dobierane pod drużynę?

• Losowo 21.9% (7)
  • Dobierane 56.3% (18)
  • Zwykle losowo, czasami dobiorą 21.9% (7)

Oddanych głosów: 32

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukadon: imo random z elementami sterowanie chociaż aż się jakoś wierzyć nie chce, że nie ma na świecie normalnych ludzi xd co za problem zrobić szczery teleturniej
  • Odpowiedz
@lukadon: reżyserka też wie z czego są mocni zawodnicy, jakie szkoły kończyli, gdzie pracują
mają surówkę materiałów z castingu, wiedzą kiedy będzie akcja i emocje
  • Odpowiedz
@lukadon: Imo jedyne sterowanie to jest dorzucanie hajsu do puli. Przecież najwięcej emocji jest zawsze z losowości.
Czasem się wydaje ustawione, no ale tak to czasem się układa w grach losowych.
  • Odpowiedz